To je to što me zanima!

Tragedija u Puli: Na muškarca pao težak stroj i usmrtio ga

G. R. (55) poginuo je u petak poslijepodne u Puli, kad je na njega pao stroj za savijanje željeza. Još nije poznato kako je došlo do nesreće
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

U stravičnoj nesreći u petak poslijepodne u Puli je poginuo G. R. (55) iz Pule. Kako navodi Glas Istre, radnici su oko 15.15 sati na Šijanskoj cesti iskrcavali strojeve s kamiona u bravarsku radionicu. Prema neslužbenim informacijama kamion s dizalicom je iskrcavao stroj za savijanje željeza niže do radionice kada je došlo do pada, a u tom trenutku je G.R. na žalost bio ispod.

- Nesreća se dogodila kada je 55-godišnjak unutar radionice zajedno s nekoliko osoba, pomoću dizalice, stroj tzv. savijačicu spustio do praga ulaznih vrata radionice, a zatim su pomoću valjaka gurali stroj uz zid radionice. U jednom trenutku 55-godišnjak se sagnuo te polugom pokušao namjestiti valjak koji je kliznuo van donjeg dijela stroja, te je stroj zbog težine pao na njega - kazala je Nataša Rogić Jukopila iz PU istarske.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležne državne odvjetnice prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cipelcug 17.11.2018.

    Počivao u miru.

  • jack_daniels_1 17.11.2018.

    Posljednji pozdrav prijatelju. Počivaj u miru.

  • lotus_1 16.11.2018.

    Duša od čovjeka. Počivaj u miru. Sućut obitelji.:(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare