To je to što me zanima!

Tragedija u Sarajevu: 'Djeci još nismo rekli, trauma je velika...'

Mi predstavnici klubova imali smo sastanak. Zaključak je bio da je tu došlo previše male djece koju bi, da je turnir otkazan, ostavili u suzama, rekao je trener i voditelj nogometne škole Luka Vučko
Vidi originalni članak

Dječji nogometni turnir u Sarajevu još traje, no roditelji i treneri su u šoku zbog tragične smrti dječaka (7) iz Splita. On se, prema očevidu, utopio u bazenu hotela Terme. Naime, djeci nižeg uzrasta nisu rekli što se odvijalo s prijateljem, kako bi izbjegli traume. Inače, na samom turniru nastupa više od 200 ekipa različitih uzrasta, iz više od 70 klubova.

SMRT DJEČAKA (8) IZ SPLITA: Umro je pred majčinim očima: ’Djeca su u šoku, shrvani smo'

Bivši nogometaš Hajduka i drugih klubova, Luka Vučko, u Sarajevu je kao trener i voditelj nogometne škole Primorca iz Stobreča. U trenutku tragedije djeca koju je on doveo na turnir, smještala su se u hotelske sobe.

- Nisam bio izravno prisutan kad se tragedija dogodila. Još smo u Sarajevu i nikome od nas ovdje nije ni do nogometa ni do turnira - rekao je Vučko.

TRAGEDIJA U SARAJEVU Obdukcija otkrila uzrok smrti dječaka (7) iz Splita: Utopio se

Organizator je, unatoč velikoj tragediji, nastavio turnir.

- Mi predstavnici klubova imali smo sastanak. Zaključak je bio da je tu došlo previše male djece koju bi, da je turnir otkazan, ostavili u suzama. Ovako toj djeci nije ništa ni rečeno o tragediji - rekao je Vučko i dodao da je ovo upozorenje svima.

SARAJEVO: UMRO DJEČAK IZ SPLITA Imao infarkt na bazenu: 'Dijete nam je preminulo na rukama'

- Što se točno dogodilo, ne znam, ali ovo nam je svima upozorenje da se mora voditi računa o svemu - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zuluf_52 13.01.2019.

    Odgovoran je trener i nitko drugi.

  • špricer_1 12.01.2019.

    Treneri, agencije i ostali uzimaju pare za provod i 'treninge' a djeca stradaju. Sve clanarine za treninge u hrv su bez racuna i poreza.

  • toby 12.01.2019.

    Neki dan ste napisali da su djeca utučena a sada im niste još rekli

Komentiraj...
Vidi sve komentare