To je to što me zanima!

Tragedija u Varaždinu: Taksi je naletio na maloljetnicu, ona preminula od ozljeda u bolnici

Nesreća se dogodila u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu kada je taksi vozilo kojim je upravljao 52-godišnjak na pješačkom prijelazu naletjelo na dvije pješakinje u dobi od 43 i 15 godina
Vidi originalni članak

Nakon što je taksi vozilo u petak oko 19 sati u Varaždinu naletjelo na dvije pješakinje, 15-godišnjakinja je u subotu u varaždinskoj bolnici od ozljeda umrla, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić.

Nesreća se dogodila u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu kada je taksi vozilo kojim je upravljao 52-godišnjak na pješačkom prijelazu naletjelo na dvije pješakinje u dobi od 43 i 15 godina.

KOD KOPRIVNICE U vožnji namjerno digao supruzi ručnu kočnicu. Završili u kanalu. Prijeti mu do 5 godina zatvora

Na teren su izašli i policija i Hitna medicinska pomoć koja je ozlijeđene pješakinje prevezla u Opću bolnicu Varaždin gdje je maloljetnica od ozljeda u subotu i umrla.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jožek121 11.12.2022.

    u mom gradu je isto promet dosat gust ali bih se osvrnuo na pješake, naročito mlađe koji sa mobitelom u ruci slušalicama u ušima samo srljaju na pješački bez da se osvrnu, pogledaji i malo pripaze.

  • Jožek121 11.12.2022.

    Žao mi je stradalih , ali žao mi je i taksista koji radi taj opasan posao da bi prehranio obitelj, izložen je stalnoj opasnosti i znam da nema opravdanja za njega jer je to napravio na pješačkom prijelazu.

  • zivkobabic 11.12.2022.

    Jadna obitelj manijaka u zatvor 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare