To je to što me zanima!

Tragedija u Vodicama: Srušio se usred utakmice i preminuo

Tijekom utakmice veterana na tradicionalnom turniru generacija preminuo je 58-godišnji Dragan Ergić iz Vodica. Dok je sjedio na klupi pozlilo mu je nakon čega se samo srušio...
Vidi originalni članak

– Duboko smo potreseni ovom iznenadnom smrću našeg Dragana. U prvom poluvremenu Dragan je odigrao 12 minuta i zatražio da ga povučem iz igre zbog boli u nožnom mišiću. Kad je počelo drugo poluvrijeme Dragan se odjednom srušio s klupe na pod. Hitna je ubrzo došla, ali na žalost Draganu nije bilo spasa, ispričao je za InfoVodice Ervin Vučak, igrač i voditelj  'Veterana', ekipe koja okuplja igrače od 47 do 62 godine starosti. 

Malonogometni klub 'Heroji 2007' o nesretnom se slučaju oglasio priopćenjem.

- Uprava kluba obavještava sve sudionike i gledatelje da je ovogodišnje izdanje turnira prekinuto. Duboko potreseni tragičnim događajem, a uzimajući u obzir prirodu i bit ovog vodičkog natjecanja, smatramo kako trenutno bilo kakve daljnje aktivnosti u vidu nastavka turnira posve gube svoj smisao. Izražavamo svoje duboko suosjećanje sa obitelji Ergić, kao i sa svim bliskim osobana našeg preminulog, dragog prijatelja i kolege Dragana, navodi se u priopćenju MNK ‘Heroji 2007’, stoji u propćenju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • xnet0822 01.01.2017.

    Ne bi se čudio da je umro rumunj Pere

  • grordže 01.01.2017.

    Familiji i rođacima sretna nova 2017 godina

  • Bože Dragi 31.12.2016.

    Što bi bilo da je igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare