To je to što me zanima!

Tragedija u Vukovaru: Vlak je naletio na ženu i usmrtio ju

U naletu vlaka jutros je u Vukovaru poginula žena. Kako je izvijestila policija, na nju je u Vinogradskoj ulici, oko 4.45 sati, udario motorni vlak. Očevid je u tijeku...
Vidi originalni članak

U naletu vlaka jutros je u Vukovaru poginula žena. Kako je izvijestila policija, na nju je u Vinogradskoj ulici, oko 4.45 sati, udario motorni vlak.

Policija od građana traži pomoć u identifikaciji žrtve. 

- Molimo građane koji imaju saznanja o ženskoj osobi starije životne dobi koja je jutros u Vukovaru smrtno stradala u naletu vlaka u Vinogradskoj ulici , da svoja saznanja prenesu policiji na broj 192. Očevidom nije utvrđen identitet osobe, stoga, apeliramo na građane, posebice one koji stanuju u blizini mjesta događaja ( Spomenik Blage Zadre) ukoliko poznaju ženske osobe starije životne dobi koje žive u njihovoj neposrednoj blizini da ih posjete i provjere jesu li u svome domu - stoji u priopćenju vvukovarske policije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • antonio293 05.10.2018.

    To je slika od tragedije dvojice decka iz Vrbovca.

  • 410exp 04.10.2018.

    A kakav stupid naslov...zar je Vlak skrenuo sa tracnica pa lupio zenu...ili je ona ta koja je podletila ili se bacila pred vlak, nakon cega je ostala pregazena..prepolovljena..usmrcena??

  • Lorainne 04.10.2018.

    Boli istina pa blokirate ljude te brisete komentare?? Naucite se vise da su ljudi razliciti i da svako ima svoje misljenje, te ako se i kaze, a nema nikakvog pljuvanja po nekome onda nema razloga ni da brisete. '' Demokracija '' kao i u hdz-a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare