To je to što me zanima!

Tragičan kraj potrage: Čovjeka ronioci pronašli na dnu jezera

Muškarac (56) je u nedjelju je u Zarilcu, tijekom tradicionalne grill manifestacije na tom jezeru, oko 16.35 sati skočio u vodu, zaplivao i nestao. Našli su ga danas mrtvog
Vidi originalni članak

Muškarac (56) iz Pleternice koji je u nedjelju je oko 16.35 sati skočio je akumulacijsko jezero u Zarilcu pronađen je mrtav jutros oko 10 sati. Njegovo tijelo locirali su na dnu jezera i sada ga izvlače van. 

Podsjetimo, za muškarcem su u nedjelju skočila dvojica kako bi ga spasili, ali zbog izuzetno hladne vode morali su izaći iz vode. Potraga za muškarcem je trajala u nedjelju do 21 sati. 

DRAMA KOD PLETERNICE Skočio u jezero, zaplivao i više se nije pojavio: Traži ga i HGSS

Zbog noći i hladne vode pripadnici HGSS-a iz Požege i JVP Požega morali su obustaviti traganje do ponedjeljka ujutro. U ponedjeljak nešto prije 13 sati u vodu jezera su zaronili ronioci Jedinice specijalne policije iz Osijeka, njima su se pridružili i ronioci iz Slavonskog Broda. 

- Jezero je u prosjeku duboko oko dva metra, no, puno je prepreka jer su na dnu mrestilišta za ribu - rekao je jučer Josip Kraker iz HGSS-a Požega.

NASTAVILI POTRAGU Muškarac nestao u jezeru kod Pleternice, traže ga i specijalci

Na Zarilcu je u nedjelju bilo organizirano natjecanje u spravljanju roštilja u okviru manifestacije Grill Slavonica. Neki od sudionika su rekli da je muškarac i prošle godine za vrijeme natjecanja isto učinio, skočio je u jezero i preplivao na drugu stranu. Kada je izašao iz vode htio je ponovo ući, ali spriječili su ga policajci koji su ga odvezli kući.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • volim sunce 30.04.2019.

    I ljeti je voda samo na površini mlaka,niže od 10 cm ledena,dovoljno da srce stane. Prerano za sezonu kupanja,prerano za umiranje...

  • 30.04.2019.

    Što je tražio,to je i dobio,nažalost.

  • charles_bronson 30.04.2019.

    Morao je privući pažnju svih prisutnih i uspio je čak i šire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare