To je to što me zanima!

Tragičan kraj potrage: Pronašli izgoreni auto nestalih Đokića, kraj automobila i njihova tijela?

Tročlana obitelj Đokić iz Srbije nestala je u nedjelju kada su se vraćali iz Moravca u Aleksinac. Njihov automobil viđen je posljednji put u nedjelju kod autopraonice na izlazu iz mjesta Žitkovac na putu prema Aleksincu...
Vidi originalni članak

Policija je jutros u okolici Aleksinca u Srbiji pronašla izgoreni automobil marke Volkswagen Passat koji odgovara opisu automobila koji je vozila obitelj Đokić. Tročlana obitelj nestala je prošle nedjelje bez traga i glasa, a policija ih je tražila uz pomoć helikoptera i ronioca koji su pretraživali Banovsko jezero.

U blizini izgorenog automobila pronađena su i tijela, ali se zasad ne zna koliko njih i radi li se o nestalim Đokićima, doznaje Kurir.

Podsjetimo, Goran i Gordana Đokić i njihova 25-godišnja kćer Lidija nestali su na povratku iz Moravca u Aleksinac. To je udaljenost od oko pet kilometara, odnosno desetak minuta vožnje. Bili su na večeri kod Goranove majke i nakon toga im se, oko ponoći, gubi svaki trag.

TROČLANA OBITELJ ĐOKIĆ Misterij u Srbiji: Nestala obitelj, već pet dana im nema ni traga ni glasa, pretražuju i jezero

Jedna rođakinja rekla je kako je Goran često bio na meti lopova te da je trpio maltretiranja i da je zato uvjerena da ovdje nije riječ o nečem bezazlenom.

Njihovi susjedi kažu da se za ovu obitelj nikad nisu spominjale loše stvari i da su uvijek bili skladna i nasmijana obitelj.

Nestanak obitelji prijavljen je u utorak nakon što njihova mjenjačnica nije bila otvorena dva dana, a oni se na telefone nisu javljali. Posljednji put su na mreži bili upravo oko ponoći kad su i nestali. Njihov automobil snimljen je posljednji put na nadzornim kamerama u nedjelju kod autopraonice na izlazu iz mjesta Žitkovac na putu prema Aleksincu i nakon toga im se izgubio svaki trag.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • tico123 03.10.2021.

    srbi če sami sebe uništit

  • ćufta 02.10.2021.

    "IZGORENI auto" ???  "izgoreni AUTO" ???

  • Roy Ban 02.10.2021.

    Za mene bi susjedi rekli, nisam ga znao, ali u kurcu je uvjek bio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare