Obavijesti

News

Komentari 20

Misterij u Srbiji: Nestala obitelj, već pet dana im nema ni traga ni glasa, pretražuju i jezero

Misterij u Srbiji: Nestala obitelj, već pet dana im nema ni traga ni glasa, pretražuju i jezero

Nestanak obitelji prijavljen je u utorak nakon što mjenjačnica nije bila otvorena dva dana, a oni se na telefone nisu javljali. Posljednji put su na mreži bili upravo oko ponoći kad su i nestali

VIDEO

Policija u Srbiji intenzivno traga za tročlanom obitelji koja je nestala u nedjelju.

Goran i Gordana Đokić i njihova 25-godišnja kćer Lidija nestali su na povratku iz Moravca u Aleksinac.

To je udaljenost od oko pet kilometara, odnosno desetak minuta vožnje. Bili su na večeri kod Goranove majke i nakon toga im se, oko ponoći, gubi svaki trag.

Jedna rođakinja rekla je kako je Goran često bio na meti lopova te da je trpio maltretiranja i da je zato uvjerena da ovdje nije riječ o nečem bezazlenom, prenosi Blic.

- On ima mjenjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Dogodilo se da ga ispred kuće dočeka muškarac i prijeti kako će mu svašta učiniti da mu da novac. Najgore je bilo prije nekih godinu dana kad je u mjenjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo - rekla je Goranova rođakinja srpskim medijima.

Kaže kako svi strahuju od toga da im se dogodilo nešto loše, ali se i dalje nadaju da su ipak samo negdje otputovali.

- Znali su otputovati, ali su se uvijek javljali. Ali, uvijek - naglasila je rođakinja.

Nikad pronađeni: Svjetioničari s ovog otoka nestali u istoj noći...
Nikad pronađeni: Svjetioničari s ovog otoka nestali u istoj noći...

- Ovo je prvi put da se ovako nešto događa. Bojimo se da ih je netko dočekao ispred kuće i natjerao da krenu negdje. Ili im ušao u auto... Ne znam... Auta nema, nema tragova da su bili u stanu - dodala je.

Susjedi kažu kako obiteljska mjenjačnica već danima ne radi što nikad prije nije bio slučaj.

Traže ih helikopteri, policajci, ronioci...

Već dva dana helikopteri nadlijeću okolicu Aleksinca u potrazi za nestalom obitelji. Traže njihov crni Volkswagen Passat, a ronioci pretražuju Bavansko jezero. Policija je već drugi put pretresla njihov stan i nisu pronašli ništa, Đokići kao da su propali u zemlju.

Njihovi susjedi kažu da se za ovu obitelj nikad nisu spominjale loše stvari i da su uvijek bili skladna i nasmijana obitelj.

- Znam Gorana 100 godina. Znam mu i ženu i kćerku. Otkad ih znam nikada jednu lošu stvar za njih nisam čuo. Kćerka, 25 godina, dijete skroz na mjestu. Nitko ništa loše nije mogao reći. Niti se Goran nešto eksponirao, niti Gordana - rekao je jedan njihov susjed.

- Veoma su složni. Kad izađu ispred zgrade smiju se i zezaju. Ovakav misterij nikad se nije dogodio u Aleksincu... Ma samo da sve dobro završi - dodaje susjed.

Djevojčicu (6) koju je oteo otac pronašli na dnu oceana: Vezao ju je za sidro i bacio u more
Djevojčicu (6) koju je oteo otac pronašli na dnu oceana:  Vezao ju je za sidro i bacio u more

Policija je pregledala njihov stan, a pokušali su i do mjenjačnice, ali ključ ima samo nestali Goran. Policija još nije obila bravu i provjerila mjenjačnicu, ali iz izloga ne izgleda kao da unutra ima išta neobično.

Nestanak obitelji prijavljen je u utorak nakon što mjenjačnica nije bila otvorena dva dana, a oni se na telefone nisu javljali. Posljednji put su na mreži bili upravo oko ponoći kad su i nestali. Njihov automobil snimljen je posljednji put u nedjelju kod autopraonice na izlazu iz mjesta Žitkovac na putu prema Aleksincu i nakon toga im se gubi svaki trag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...