To je to što me zanima!

Tragična priča iz BiH: Šestero male djece ostalo je bez majke

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o obitelji kojoj treba pomoći
Vidi originalni članak

Prije nešto manje od mjesec dana, umrla je Nevzeta Ribić, 31-godišnja majka šestero djece iz Banovića u Bosni i Hercegovini. Nevezeta je preminula nakon dugogodišnje borbe s leukemijom samo dva mjeseca nakon što je rodila svoje posljednje dijete.

Iako je znala dijagnozu, na šestu trudnoću se odlučila jer bi joj matične stanice iz krvi pupkovine pomogle u liječenju od leukemije. Međutim, beba se rodila prije vremena i tu nastaju nove komplikacije za majku. Već ionako narušenog i iscrpljenog organizma, Nevzetin organizam nije izdržao. 

- Svaki put mi srce puca kada pogledam njih šestero… I tada ponovo budem svjestan da više nikada neće reći: 'Mama' - kazao je Nevzetin otac za fokus.ba.

U razgovoru s novinarkom Hayata, na pitanje što joj je bilo najgore, Nevzetina najstarija kćer je odgovorila: 'Pa kad je umrla'. Na pitanje što bi joj rekla da je za to imala prilike, djevojčica je rekla: 'Da je puno volim' - nakon toga briznula u plač. 

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o nesretnoj obitelji koju će emitirati u četvrtak u 21 sat, a sve s ciljem prikupljanja pomoći za obitelj kojoj je pomoć prijeko potrebna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 34

  • alehandrita 29.11.2018.

    Nejasno je kako su začeta ta djeca, njihov otac/očevi se nigdje ne spominju...... žive sa njezinim ocem, njegova žena se također ne spominje..... u najmanju ruku - čudno.

  • spirit lamp 29.11.2018.

    Jadna. Samo radjaj i radjaj....da se posvetila svom zdravlju vjerojatno bi jos pozivila ili se mozda izljecila.

  • xnet0822 28.11.2018.

    Ne mogu vjerovati da mi je obrisan komentar, zašto ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare