Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Tragična priča iz BiH: Šestero male djece ostalo je bez majke

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o obitelji kojoj treba pomoći

Foto: screenshot/Youtube
34 komentara

Prije nešto manje od mjesec dana, umrla je Nevzeta Ribić, 31-godišnja majka šestero djece iz Banovića u Bosni i Hercegovini. Nevezeta je preminula nakon dugogodišnje borbe s leukemijom samo dva mjeseca nakon što je rodila svoje posljednje dijete.

Iako je znala dijagnozu, na šestu trudnoću se odlučila jer bi joj matične stanice iz krvi pupkovine pomogle u liječenju od leukemije. Međutim, beba se rodila prije vremena i tu nastaju nove komplikacije za majku. Već ionako narušenog i iscrpljenog organizma, Nevzetin organizam nije izdržao. 

- Svaki put mi srce puca kada pogledam njih šestero… I tada ponovo budem svjestan da više nikada neće reći: 'Mama' - kazao je Nevzetin otac za fokus.ba.

U razgovoru s novinarkom Hayata, na pitanje što joj je bilo najgore, Nevzetina najstarija kćer je odgovorila: 'Pa kad je umrla'. Na pitanje što bi joj rekla da je za to imala prilike, djevojčica je rekla: 'Da je puno volim' - nakon toga briznula u plač. 

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o nesretnoj obitelji koju će emitirati u četvrtak u 21 sat, a sve s ciljem prikupljanja pomoći za obitelj kojoj je pomoć prijeko potrebna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message