Obavijesti

News

Komentari 34

Tragična priča iz BiH: Šestero male djece ostalo je bez majke

Tragična priča iz BiH: Šestero male djece ostalo je bez majke
3

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o obitelji kojoj treba pomoći

VIDEO

Prije nešto manje od mjesec dana, umrla je Nevzeta Ribić, 31-godišnja majka šestero djece iz Banovića u Bosni i Hercegovini. Nevezeta je preminula nakon dugogodišnje borbe s leukemijom samo dva mjeseca nakon što je rodila svoje posljednje dijete.

Iako je znala dijagnozu, na šestu trudnoću se odlučila jer bi joj matične stanice iz krvi pupkovine pomogle u liječenju od leukemije. Međutim, beba se rodila prije vremena i tu nastaju nove komplikacije za majku. Već ionako narušenog i iscrpljenog organizma, Nevzetin organizam nije izdržao. 

- Svaki put mi srce puca kada pogledam njih šestero… I tada ponovo budem svjestan da više nikada neće reći: 'Mama' - kazao je Nevzetin otac za fokus.ba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U razgovoru s novinarkom Hayata, na pitanje što joj je bilo najgore, Nevzetina najstarija kćer je odgovorila: 'Pa kad je umrla'. Na pitanje što bi joj rekla da je za to imala prilike, djevojčica je rekla: 'Da je puno volim' - nakon toga briznula u plač. 

Nevzeta je ostavila iza sebe šestero male djece i oca u godinama, a obitelji je prijeko potrebna pomoć. U okviru humanitarnog projekta Ispuni mi želju, Hayat TV napravio je emisiju o nesretnoj obitelji koju će emitirati u četvrtak u 21 sat, a sve s ciljem prikupljanja pomoći za obitelj kojoj je pomoć prijeko potrebna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1