To je to što me zanima!

Traktor je nakon tehničkog završio potopljen u jezeru

U centru Kopačeva u blizini Osijeka vlasnik je dovezao traktor na tehnički pregled. Pet minuta nakon što je prošao pregled završio je u jezeru
Vidi originalni članak

U centru Kopačeva u blizini Osijeka u petak ujutro okupili su se vlasnici traktora i prikolica kako bi izvršili tehnički pregled vozila. Jedan od traktora pet minuta nakon što je prošao na tehničkom završio je u jezeru, potopljen.
- Susjed je vlasniku trebao odvesti traktor do kuće. Primijetio je da nema ključeva pa je sišao s njega, a u tom trenutku traktor je krenuo niz nizbrdicu na kojoj je stajao, sjurio se ravno u jezero - rekao nam je naš čitatelj Rezso Sabo koji je fotografirao vozilo u jezeru. Izvrnuo se na desni bok, a potom i na krov. Okupljeni mještani su priskočili u pomoć. Pričvrstili su dvije deblje sajle za druga dva traktora, stisnuli gas do kraja i povukli ga van.
- Voda je uništila dosta toga na traktoru, ali sreća je da nitko pritom nije stradao. Šteta se lako može nadoknaditi - rekao nam je A.K. vlasnik potopljenog traktora.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • You Are A Towel! 08.05.2010.

    tak je to kad se covjek zaleti ko ludak, i jos drifta u zavoju :D :D

  • JUNDOSS 08.05.2010.

    Može se taj stroj britanske licence a ex. Yu proizvodnje pokrenuti i bez kjuča,sa npr. (brokvom,čavlom,ekserom) u kontakt bravi i doticajem odvijača,zavijača iliti šarafcigera klema na pokretaču tj.anlanseru.Ako je pritom prenosni mehanizam u nekoj od brzina,dotični se jednostavno \"ritne\" i ode do prvog jarka ili već šta mu odgovara.Nego tko je lik u pozadini 1.slike ?Da nije Mile Kenkin iz Hladnog piva terao to traktorče?

Komentiraj...
Vidi sve komentare