To je to što me zanima!

Traktor 'poklopio' vozača koji je u nesreći tek lakše ozlijeđen

Slatina: Upravljajući poljoprivrednim traktorom po šumskom putu, na nizbrdici, Petar D. (58) je u jednom trenutku izgubio nadzor nad traktorom koji se prevrnuo na njega
Vidi originalni članak

Petar D. (58) iz Slatine je oko 16.30 sati, u šumskom predjelu kod sela Donje Kusonje, doživio nesvakidašnju nesreću u kojoj je, samo stjecajem slučajnih okolnosti, sačuvao živu glavu.

Upravljajući poljoprivrednim traktorom po šumskom putu, na nizbrdici, Petar D. je u jednom trenutku izgubio nadzor nad traktorom koji se prevrnuo, a nesretni vozač nakratko se našao prikliješten pod traktorom kojemu se, na sreću, ugasio motor. Uz pomoć drvenih poluga prijatelji su pomaknuli traktor iz kojega je istjecalo gorivo i ulje te izvukli Ivana.

- Ma nije to ništa, ali da nije bilo prijatelja, koji su u blizini izrađivali ogrjevno drvo te mi pomogli i oslobodili traktora koji mi je pritiskao trbuh, tko zna kako bi sve završilo - kaže Petar D. Na mjesto nesreće ubrzo je stiglo vozilo Službe hitne medicinske pomoći, Ivanu D. pružena je zdravstvena pomoć, a liječnici u Slatini utvrdili su da je Ivan zadobio tek lakše tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mihaela ZoranKočiš 12.04.2011.

    kad bi ova znala sta pise???

  • stara50 12.04.2011.

    neka mi netko objasni, da li je stradao Petar li Ivan???

Komentiraj...
Vidi sve komentare