To je to što me zanima!

Traktor se kretao bez kontrole: Zgazio čovjeka, udario u auto i u bunar, zaustavio se na ogradi

Muškarac je pod utjecajem alkohola kroz otvorena vrata kabine traktora okrenuo ključ u bravi i pokrenuo ga, a kako je traktor ostavljen u brzini, udario ga je, prešao preko njega i nastavio se kretati
Vidi originalni članak

Muškarac star 64 godine s područja Suhopolja u nedjelju je teško ozlijeđen u vlastitom dvorištu kad je preko njega prešao traktor zadnjim lijevim kotačem, te je prevezen u Opću bolnicu u Virovitici i životno je ugrožen. 

On je bio pod utjecajem alkohola od 1,93 promila kad je kroz otvorena vrata kabine traktora okrenuo ključ u bravi i pokrenuo ga, jer je traktor ostavljen u brzini. Udario je nesretnog čovjeka koji je pao na tlo i prešao preko njegovog tijela.

TRAGEDIJA KOD VIŠNJANA Traktor se prevrnuo na njega i ubio ga: Našla ga je supruga  

U nastavku, traktor se nekontrolirano kretao te udario u dvorišnu ogradu koju je savinuo i polomio metalni stup, da bi na travnatoj površini ispred ograde oštetio osobni automobil. 

Poslije toga traktor je nastavio kretanje preko odvodnog kanala te ušao u neograđeno dvorište, udario u betonski temelj od bunara koji nije oštetio već se odbio i nastavio vožnju gdje se prednjim dijelom zabio u betonsku ogradu vlasništvo 84-godišnjakinje, gdje se i zaustavio.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 3 poluvrijeme 04.08.2020.

    Je li ovaj traktor marke BMW..

  • 04.08.2020.

    To znaci da je ograda dobro zavarena

  • bosanac 04.08.2020.

    Traktoristi se oteo traktor....pobjegao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare