To je to što me zanima!

Traktor se prevrnuo i poklopio muškarca, na mjestu preminuo

U Kreševici u prevrtanju traktora poginuo je muškarac M.V. (81). Prema priči njegove susjede nesretni starac želio je iskoristi lijepo vrijeme i prije kiše poorati svoju njivu
Vidi originalni članak

Policija Brodsko – posavska u ponedjeljak poslijepodne zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Kruševici, nedaleko Slavonskog Broda. Pri prevrtanju traktora poginuo je traktorista M.V. (81). Prema priči njegove susjede nesretni starac želio je iskoristi lijepo vrijeme i prije kiše poorati svoju njivu.

– Tisuću puta je silazio preko tog prijelaza, išao je u bratovo dvorište da priključi plug. Spuštao se unatrag svojim traktorom IMT 539 i zadnji kotač mu je skliznuo sa rampe, traktor se prevrnuo i poklopio ga. Na mjestu je ostao mrtav – rekla je jedna od susjeda.

Policija obavlja očevid, nakon kojeg će se znati nešto više o tome kako je došlo do nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 17.10.2016.

    RIP

  • duje912 17.10.2016.

    81 godina i vozi??? opet je zakazalo ministarstvo prometa!!!

  • ajetodoo 17.10.2016.

    Uglavnom ginu oni koji obrađuju zemlju.Ne ginu oni koji su je napustili i otišli u Zagreb ili Irsku.Ne ginu ni oni kojima zemlja stoji pusta i zarasla u đunglu, a teško životare od socijalne pomoći i ne miču guzicu iz kuhinje i debele hladovine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare