To je to što me zanima!

Tramvaj naletio na automobil u Zagrebu, ozlijeđen je muškarac

Jedan muškarac je ozlijeđen u naletu tramvaja na auto, a promet je zbog nesreće bio otežan. Nastao je i zastoj tramvajskog prometa koji je trajao do 9.27 sati
Vidi originalni članak

Ozlijeđen je jedan čovjek u naletu tramvaja na automobil u 7.49 sati u Branimirovoj ulici kod kućnog broja 41 u Zagrebu, javlja PU zagrebačka. Promet je zbog nesreće bio otežan, a nastao je i zastoj tramvajskog prometa u smjeru istoka. Zastoj je trajao do 9.27 sati. Više o nesreći će se znati nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_142351 11.07.2012.

    za vašu informaciju vozač je dobio epileptički napad!!!!!!

  • Rijecanka_1 11.07.2012.

    Kao i sto su neki vec napisali, sta je radio auto na tracnicama???? U zadnjih nekoliko dana citam i gledam slike gdje je auto ili parkiran ili se vozi ili je zaglavio na tracnicama...ZASTO, nije mi jasno niti ce biti!!!

  • strojovođa_klc 11.07.2012.

    Moram priznati da mi nikako nije jasno što osobni automobili svakodnevno rade na tramvajskoj pruzi. Postoji jasno obilježena traka žutom crtom i to je traka za taksiste i za tramvaje. Vozim se jednom prilikom, 2010. godine, u upravljačnici NT 2228 (niskopodni tramvaj) na liniji 4. Dionica Dubrava - Dubec. Na semaforu svijetli zeleno međutim mrcina ispred nas u autu stoji. Kasnije smo vidjeli da je čekao ženu da dođe iz obližnje pekare. Nekoliko dana ranije pročitao sam u nekom zakonu da je za svaki sudar automobila i tramvaja na obilježenoj tramvajskoj traci kriv automobil. Kažem ja to tramvajcu dok smo čekali, pa mu kažem da ga nabije sa tramvajem u "guzicu". Međutim pošto on nije bio siguran da je to što sam mu rekao točno, ostali smo čekati dok se gospodin ne makne sa pruge. Kasnije smo pronašli taj zakon pa se i on uvjerio da je moja tvrdnja točna. E kad bi svaki tramvajac "naguzio" bez pola pardona auto koji mu se nađe na putu, pa kad bi taj vozač onda platio kaznu za izazivanje nesreće, kaznu za zastoj prometa, popravak oštećenog tramvaja i popravak svojeg vozila i možda još neke troškove, za vrlo kratko vrijeme više ne bi bilo niti jednog osobnog automobila na žutim trakama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare