To je to što me zanima!

Tramvaj naletio na pješaka: Policija traži svjedoke nesreće

Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće u srijedu u 23.35 sati na raskrižju Ilice i Grahorove ulice. Tramvaj je naletio na pješaka i teško ga ozlijedio
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće u srijedu u 23.35 sati na  raskrižju Ilice i Grahorove ulice. Tramvaj je naletio na pješaka i teško ga ozlijedio. 

- Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće molimo svjedoke da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona  01/6530-870 ili 192 - objavila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Fenix7 06.03.2015.

    Tramvaj jednostavno zbog tehničkih predispozicija ima puno duži zaustavni put od osobnog vozila. Meni je osobno jako žao što je pješak stradao. U prometu postoje i određena pravila, a ne samo zakoni. Kao i u životu, postoje zakonske i etičke norme. Trebali bismo poštivati jedni druge. Kako vozači pješake, tako i pješaci vozače. Prema osobnom mišljenju, vozač tramvaja kriv je u slučaju ako je pješak prelazio "zebru" na semaforu dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo, a tramvaju crveno. Sama zebra, znak je opreza za vozače, ali isto tako i za pješake.

  • ajetodoo 06.03.2015.

    Meni je pričao jedan mladi šipac kad su ga poslali u Zagreb da mu je prva lekcija bila "pazi tramvaja!!(bez obzira na neozbiljnost mojih komentara, ovo je živa istina)

  • Slavonka60 06.03.2015.

    Pješak je hrvatski branitelj, otac petero djece. Vraćao se sa posla u radnom odijelu. Teške ozljede (amputacija noge). Molim svjedoke da se jave na mail; djurasrdov@gmail.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare