To je to što me zanima!

Transrodne osobe trebaju razumijevanje, a ne prozivke ekstremista poput Markićke

Željka Markić i njezini istomišljenici otvaraju temu o transrodnoj djeci kao da je riječ o pojavi iza koje se krije neki krimen, kao da su i ta djeca, i njihovi roditelji nešto zgriješili
Vidi originalni članak

Za sjednicu saborskih odbora, održanu u četvrtak na temu transrodne djece, ne znamo je li bila više degutantna ili opasna. Naravno, u svojoj dobro poznatoj ekstremističkoj maniri, koja je daleko van granica zdravog razuma, Željka Markić naočigled je hrvatske javnosti silovala problematiku transrodnosti kod djece, pokušavajući, zapravo, svima pokazati da je riječ o nečem izopačenom i prozivajući škole, navodeći njihova imena. Pa kako je uopće moguće da se u instituciji izvršne vlasti koja bi trebala imati najveći dignitet, i djelovati isključivo u službi dobrobiti građana, događa ovako nešto? Jer Željka Markić i njezini istomišljenici otvaraju temu o transrodnoj djeci kao da je riječ o pojavi iza koje se krije neki krimen, kao da su i ta djeca, i njihovi roditelji nešto zgriješili. I kako je uopće moguće da se sjednica saziva na način kao da transrodna djeca rade nešto loše?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.02.2023.

    Prihvaćanjem šupljih teza jedne markićke i sličnih ljudi samo jasno pokazuju nivo vlastite inteligencije i životne kulture.

  • renchibora 13.02.2023.

    Za razumijevanje različitosti, a kamo li toleranciju i prihvaćanje, o podršci da i ne govorimo, potrebna je osobna psihosocijalna razvijenost i dovoljno inteligencije. Reakcija na različitost pokazuje tko je i što je osoba koja je reagirala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare