To je to što me zanima!

Transseksualac nekad dadilja Obami, a danas živi u straćari

Sadašnjeg predsjednika SAD-a je dok je živio u Indoneziji odgajao transseksualac Evie (66) koji danas živi u velikoj bijedi na istoku Jakarte, dok je Obama moćnik
Vidi originalni članak

Kad je s majkom Ann Dunham kasnih ‘60-ih živio u Indoneziji, američkog predsjednika Baracka Obamu odgajao je transseksualac Evie (66). I dok se Obama vinuo do fotelje najmoćnijeg čovjeka svijeta, Evie i dalje u velikoj bijedi živi u straćari na istoku Jakarte.

- Ja sam nitko i ništa i ne očekujem ništa od Obame. Ali volio bih ga ponovno vidjeti - povjerila je Evie AFP-u. Istaknula je da se s ljubavlju sjeća tada osmogodišnjeg Barryja, kako ga je od milja zvao, te osjeća zahvalnost prema Obaminoj majci i očuhu koji su je prihvatili kao člana obitelj.

- Iako sam nekad kuću napuštala obučena u haljine, Barry me nikada u njima nije vidio. No ponekad me vidio da se šminkam ružem za usne njegove majke i to ga je jako nasmijavalo - priznala je Evie. Nakon što se obitelj Obama odselila, Evie je za stan i hranu zarađivala prostitucijom. Od 1985. odlučila je živjeti i umrijeti kao muškarac.

- Ne obazirem se kad me ljudi zbog transseksualnosti nazovu smećem jer znam da sam se brinula o predsjedniku Sjedinjenih Država - istaknula je Obamina dadilja.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • MALA RAJA 04.11.2012.

    svrha članka je?????

  • MAGNUM_2 04.11.2012.

    Što ga ne zatuče..

  • Smookiekins 04.11.2012.

    Thank you Mr Romney for paying these news. You indeed enlightened me!

Komentiraj...
Vidi sve komentare