To je to što me zanima!

Travnik: Ovce aktivirale minu; poginuo pastir (50)

Iako je područje još nerazminirano i stanovnici to znaju, upitnim ostaje zašto se nesretni pastir s ovcama uopće uputio u minsko polje na ispašu
Vidi originalni članak

Između Čanka i Perušićke Kose u četvrtak prije 10 sati, čuvajući stado ovaca, smrtno je stradao Sejdo Tahirović 50-godišnjak iz Travnika iz BiH. Navodno su ovce aktivirale zaostalu minu iz Domovinskog rata, u čijoj je eksploziji poginuo pastir. Iako je ovo područje još nerazminirano i stanovnici to znaju, upitnim ostaje zašto se nesretni pastir s ovcama uputio u minsko polje.
- To je tipična eksplozivna ozljeda koju je najvjerojatnije uzrokovala odskočna mina, od koje je nastupila abdomenalna unutarnja ozljeda i izazvala krvarenje - rekao je voditelj ekipe Hitne pomoći gospićke bolnice dr. Vlatko Duvnjak.
Od eksplozije je nastradalo i nekoliko ovaca. Mrtvozornička je ekipa na terenu i djelatnici PU koji nastoje izvući truplo stradalog pastira.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Villejuif 21.10.2017.

    Škoda lidského života i těch nevinných ovcí. Bohužel tuto minu nastražili zase jen lidé. Lidská nenávist nezná mezí. Bohužel. Martina Donelová Česko

Komentiraj...
Vidi sve komentare