To je to što me zanima!

Traže lopova koji ukradenom karticom podiže tisuće kuna

Bjelovar: Policija moli građane za pomoć u potrazi za muškarcem za kojeg sumnja da je ukradenom karticom žene (66) podigao s njezinog računa novac
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija moli građane za pomoć u potrazi za muškarcem na kojeg sumnja da je ukradenom karticom 66-godišnje Bjelovarčanke na bankomatu podigao s njezinog računa nekoliko tisuća kuna. Iz policije navode, da je 9. ovog mjeseca u stan Bjelovarčanke došao nepoznati muškarac predstavivši se kao agent koji radi za televizijsku kuću i prodaje TV pakete. 

Kako je žena pristala na kupnju i za to je navodnom agentu trebala platiti 200 kuna u gotovini, a taj iznos nije imala on joj je ponudio plaćanje putem kartice tekućeg računa,  preko uređaja koji je imao kod sebe. Navodno ju je zatražio da u njegov mobitel ukuca svoj PIN, i potom zamolio čašu vode. Dok se žena okrenula on je ukrao njezinu karticu, koja se nalazila na stolu. 

Iz policije navode da je na isti način prevarena i starija žena s područja Križevaca. Na fotografiji nadzorne kamere se vidi osoba na koju policija sumnja da s bankomata podiže novac ukradenim karticama

Policija poziva građane koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju o eventualnim počiniteljima da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.


Idi na 24sata

Komentari 68

  • dobro jutro 24.02.2015.

    Nikad i nikog ne pustati u kucu,nazalost takva su vremena

  • Duro 24.02.2015.

    Kad su mojoj zeni ukrali karticu krađu nisam ni prijavio policiji. Ti ili taj lopov trosio je daleko manje.

  • volim hrvatsku 24.02.2015.

    Meni baca na Miodraga Krivokapića

Komentiraj...
Vidi sve komentare