To je to što me zanima!

Traže se počinitelji: Šibenskom odvjetniku ukrali brod i spalili

Brod uglednog šibenskog odvjetnika Milana Macure u noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je s veza u lučici u šibenskom Docu te potom spaljen u akvatoriju 200 m od obale
Vidi originalni članak

Brod uglednog šibenskog odvjetnika Milana Macure u noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je s veza u lučici u šibenskom Docu te potom spaljen u akvatoriju dvjestotinjak metara od obale.

 Riječ je o deset metara dugom motornom brodu Damor Fjera 980, vrijednom oko pola milijuna kuna, koji je prije tri godine sagrađen u kaštelanskom brodogradilištu.

- Ako sam dosad i sumnjao da je sve to nesretan niz slučajnih, nepovezanih događaja, danas nakon što mi je spaljeni brod završio na dnu mora u Docu sam uvjeren da mi netko namjerno pakosti, vjerojatno zbog odvjetničkog posla koji radim. Tko i zašto, pitanje je koje si neprestano ponavljam, ali odgovora nema – kazao kazao je Milan Macura za ŠibenikIN.

U zadnjih nekoliko godina dogodilo se više slučajeva u kojima je napadana imovina njegove obitelji, prvi put 2014. godine kada mu je zasad nepoznata osoba kamenom razbila osobni automobil, a onda su mu na proljeće ove godine probušili gume na tom istom vozilu parkiranom baš u blizini veza u Docu.

- Nisam konfliktna osoba, svoj posao radim profesionalno i odgovorno, no ako sam na bilo koji način doprinio ovoj situaciji i netko smatra da mi se treba osvetiti, želim vjerovati da je sada dosta. Imam obitelj, djecu koja su emotivno bila vezana za brod i svi zajedno doživjeli smo šok. Kako djeci objasniti da je imovina nešto za što se ne treba vezivati – pita se Macura

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenog broda.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • xnet0822 13.10.2016.

    To su napravili oni Vodički balavci na čelu s onom pijanicom koji i meni zagorčavaju život, red je da ih se sve uhiti te pošalje na ispitivanje zbog maltretiranja starijih osoba i nepoštivanja kućnog reda da ne smiju ići vanka iza 22 sata ....

  • 12.10.2016.

    Kriminalac se namjerio na lopova, hahhaahha

  • Tone 12.10.2016.

    Čitajuči ove komantare, rat je počeo ! Gospodo ipak mislim da je pametnije riješiti Vas ratoborne i neodgojene za život u civilizacijskim uvjetima, nego zbog Vas napustiti sve što smo stekli i pokušati nastaviti do blagodati svih građana Ljepe naše !!! U ovakvim razmišljanjima ima prilično mjesta i razloga za osobnu sramotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare