To je to što me zanima!

Traži se Peugeot: Lopov upao u tvrtku u Čakovcu i ukrao vozilo

Kradljivac je provalio u prostorije privatne tvrtke, gdje je ukrao je više ključeva od vozila i nasilno otvorio aparat za tople napitke iz kojeg je uzeo novac...
Vidi originalni članak

Međimurska policija moli građane za pomoć u pronalasku ukradenog osobnog automobila Peugeot Partner, bijele boje, registarskih oznaka ČK 924-DG. Automobil je ukraden tijekom noći na srijedu iz prostora privatne tvrtke u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka.

Kradljivac je provalio u prostorije privatne tvrtke, gdje je ukrao je više ključeva od vozila i nasilno otvorio aparat za tople napitke iz kojeg je uzeo novac. Potom je iz skladišta ukrao nekoliko aparata za zavarivanje i odvezao se ukradenom vozilom.

Sva eventualna saznanja mogu se dojaviti Policijskoj upravi međimurskoj, Policijskoj postaji Čakovec, najbližoj policijskoj postaji, ili na broj telefona 192,osobno ili na elektroničku poštu medjimurska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 22.04.2019.

    Kakav lopov... olakso je vlasniku... je** te pezo

  • ljubica ljubičica_1 19.04.2019.

    Zašto bi građani radili policiski posa?

  • najiram 10 19.04.2019.

    taj je sigurno iz te privatne firme...inaće kako bi znao gdje im što stoji...možda i sam šef firme dobro će unovćiti osiguranje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare