To je to što me zanima!

Tražila ga vojska i GSS, a on se samo ljutio na obitelj

Mladić s Brača je nestao u srijedu. Tražili su ga mještani, GSS, policija, helikopter. On se sam javio i rekao da je od kuće otišao zbog svađe
Vidi originalni članak

Gorska služba spašavanja Split u četvrtak ujutro obustavila je potragu za mladićem (22) s Brača čiji je nestanak prijavljen u srijedu. Mladić se naime sam javio i rekao da ga ne moraju dalje tražiti. Njegova obitelj nestanak je prijavila u srijedu oko 21.40 sati Centru 112. Kazali su da je od kuće, iz mjesta kraj Selaca, otišao sva sata ranije, te da se ne javlja na mobitel i da je neprikladno odjeven. Prije dolaska splitskih GSS-ovaca mladića su tražili mještani i bračka policija. U nekoliko navrata su locirali njegov mobitel, ali ne i mladića. U četvrtak se u potragu uključio i helikopter Hrvatske vojske, sa termo kamerom. Oko osam sati nazvao je sa svog mobitela, te kazao kako je od kuće otišao zbog obiteljske svađe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svetac bez aureole 28.01.2010.

    Nije on kriv što su pokrenuli potragu. Možda je dečko bio u kinu! :-))

  • teuta 28.01.2010.

    sad bi trebao odraditi na golom otoku troskove koji su nastali zbog njegove zajebancije

  • poppy 28.01.2010.

    Ako sam dobro shvatila-za mladićem su poslali potragu 2 sata nakon što se nije vratio kući!? Mislim, pa punoljetan je i može gdje god želi i nije baš da ga nije bilo cijelu noć. Ja bi lijepo i njmu i roditeljima poslala račun za ovu frku što su napravili, a ne da račun plaćaju porezni obveznici. Jedan uzlet helikoptera košta nekoliko tisuća eura-koje je sada bačeno u vjetar! Račun na sunce, pako ne mogu platiti onda ovrhu na plaće-pa im više neće pasti na pamet ovako nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare