To je to što me zanima!

Tražili ga 2 godine: Ispisivao je grafite "volim te" na hrvatskom

Priveli su ga na ispitivanje i odmah im je sve priznao. Rekao je policajcima da je to napravio dok je bio mlad i ludo zaljubljen. Tada je radio u lječilištu  Bad Brückenau
Vidi originalni članak

Gotovo dvije godine njemačka je policija tražila mladića koji je još u listopadu 2018. na raznim građevinama u Bad Brückenau na hrvatskom pisao grafite. Mladić je ispisivao riječi "volim te" kao i ime djevojke kojoj je posvetio te riječi. Iako su na mjestu događaja policajci našli DNK tragove nisu ga uspjeli identificirati niti pronaći. 

Sada je, nakon anonimne dojave o jednom Instagram profilu, utvrđeno da je mladić iz njemačke savezne države Tiringija. Budući je profil u međuvremenu bio ugašen, istražiteljima je trebalo jedno vrijeme kako bi utvrdili da je njegov vlasnik bio Hrvat (20), piše Fuldaer Zeitung.

Priveli su ga na ispitivanje i odmah im je sve priznao. Rekao je policajcima da je to napravio dok je bio mlad i ludo zaljubljen. Tada je radio u lječilištu  Bad Brückenau. Rekao je i da će u ratama nadoknaditi štetu od 1300 eura koju je prouzročio. Naglasio je i da to više nikada neće raditi. Da li je uspio zavesti djevojku, ne zna se. 

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 02.06.2020.

    Eto hrvatek slavu domovine pronosi. I onda takav, danas sutra glasa na izborima i i određuje mi sudbinu. Poražavajuće.

  • kajbuljis 02.06.2020.

    Njemacka savezna drzava Tiringij???

  • ucjena 02.06.2020.

    Mala se već udala ::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare