To je to što me zanima!

Ronioca tražili od petka: Našli su tijelo Marija Špekuljuka, bio je heroj Domovinskog rata

Muškarac je nestao tijekom ronjenja kod Kostrene u petak, a zapovjednik specijalne policije u razgovoru za RTL Danas potvrdio je kako se radi o Mariju Špekuljuku, bivšem pripadniku ATJ Lučko
Vidi originalni članak

Nakon pet dana potrage, u utorak su u akvatoriju Kostrene pronašli tijelo ronioca koji je nestao u petak, potvrdili su iz riječke policije.

Zapovjednik specijalne policije u razgovoru za RTL Danas potvrdio je kako se radi o Mariju Špekuljuku, bivšem pripadniku ATJ Lučko.

Kako se neslužbeno doznaje, tijelo su našli na 50-ak metara dubine, a Obalna straža tragala je i sonarom. U potragu je bila uključena i pomorska policija, Lučka kapetanija, ali i pripadnici Civilne zaštite koji su tragali dronom.

- Ovim putem obitelji i svim pripadnicima ATJ-a izražavam sućut, a za Maria bih rekao da je riječ o ratnom heroju Domovinskog rata koji je s ovom jedinicom prošao ratišta od Dubrovnika do Vukovara među prvima - istaknuo je Mate Bilobrk, zapovjednik ATJ Lučko za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mira Juric 08.09.2021.

    Otisao je u vjecnost i ostavio obitelj i svoje suborce u velikoj boli. Hvala ti legendo Domovinskog rata. Ti i tvoji specijalci iz Luckog ste nam dali Domovinu i pokazali kako se srcem brani svoje,a tudje pistuje.

  • verna 08.09.2021.

    Kako se usudio ići ronit a vjerojatno stariji čovjek..

  • 07.09.2021.

    Počivao u miru božjem i laka mu Hrvatska gruda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare