To je to što me zanima!

Tražimo najbolje poslodavce! Prijavi svoju tvrtku i natječi se

24sata, u partnerstvu s Fortenova grupom, HEP-om i Ministarstvom gospodarstva te uz suorganizatora HUP i Grupu SELECTIO, birat će naše najbolje poslodavace među malim, mikro i srednjim tvrtkama!
Vidi originalni članak

Jeste li vi ili netko od vama bliskih osoba zadovoljan zaposlenik kojega poslodavac razumije, podupire, motivira? Ili ste upravo poslodavac kojem su zaposlenici najvažniji!? 
24sata te Hrvatska udruga poslodavaca kao suorganizator, u partnerstvu s Fortenova grupom, HEP-om i Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te uz Grupu SELECTIO u svojstvu stručnog pokrovitelja pokreću natječaj za najbolje poslodavce među srednjim, malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika)! Podršku našoj inicijativi pružili su i Komunikacijski ured Colić, Laco & partneri te edukacijski partner IEDC – Bled School of Management. Svi zainteresirani mogu pomoću on-line forme prijaviti svoje poslodavce ili svoje tvrtke!

Prijave za natječaj „Poslodavac za 5“ su moguće na https://poslodavacza5.24sata.hr/ do 14. veljače 2020. Žiri od 14. veljače do 8. ožujka 2020. odabire po 10 finalista u svakoj kategoriji, a čitatelje informiramo o poslodavcima koji sudjeluju u natječaju.

Listu finalista objavljujemo 9. ožujka te svjedočanstva zaposlenik afinalista u izdanjima 24sata. Čitatelji mogu glasovati do 29. ožujka, a proglašenje pobjednika održat će se na svečanosti u travnju 2020.
Pobjednici natječaja „Poslodavac za pet“ u kategoriji srednjih i malih tvrtki osvojit će jednu od nagrada IEDC- Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoja liderstva 2020. godine na Bledu, Slovenija, dok pobjednik u kategoriji mikro poduzetnika osvaja dvije besplatne kotizacije za sudjelovanje u modulu SELECTIO HR Akademije pojedinačne vrijednosti 2 x 3.460,00 kn + PDV te oglašavanje u izdanjima 24sata u vrijednosti 45.000 kn.
Poslodavci koji žele sudjelovati u natječaju 'Poslodavac za pet' moraju redovito isplaćivati plaće, ne smiju imati osuđujuće presude za mobing ili diskriminaciju.

Natječaj „Poslodavac za 5“ je objavljen, a prijave su moguće na https://poslodavacza5.24sata.hr/ do 14. veljače 2020.

Od 15.veljače do 8. ožujka 2020. žiri odabire po 10 finalista u svakoj kategoriji, a čitatelje informiramo o poslodavcima koji sudjeluju u natječaju. Listu finalista objavljujemo 9. ožujka te svjedočanstva zaposlenika finalista u izdanjima 24sata. Čitatelji mogu glasovati do 29. ožujka, a proglašenje pobjednika održat će se na svečanosti u travnju 2020.

#poslodavaczapet 
Prijavi se na: https://poslodavacza5.24sata.hr/

Idi na 24sata

Komentari 36

  • PrincezaDiana 08.06.2020.

    Ne mogu vjerovati da su vam u finalistima završili i neki koji su drastično rezali plaće i otpuštali suradnike zadnjih mjeseci...

  • Selo_malo 31.01.2020.

    Dvije noćne dame bezuspješno cupkaju na rubu nogostupa čekajući da ih netko pokupi. Odjednom jedna očajnički progovori: Draga, a da se nas dvije učlanimo u HDZ?! Na to joj druga odgovori: Ne znam baš, meni je već jako neugodno i od ovog sa čim se trenutačno bavimo!

  • 25.01.2020.

    Poglavarstvo Zagreba. Sve rođaci, primaju plaću, primaju dodatak, primaju postotak, biraju poslove, određuju cijene, podižu prireze, podižu režije i nitko ništa ne radi, neki ni ne znaju gdje je Trg Stjepana Radića 1 a većina ih ni nema ured nego rade od doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare