To je to što me zanima!

Radnička fronta traži radnike za izgradnju zatvora za lopine: Peović: 'Da, to su naši plakati'

Malo se i šalimo sa zatvorom za lopine, ali svi smo svjesni da Hrvatskoj treba pravednije društvo u kojem će manjina koja se bogati na grbači radnika biti manje privilegirana, rekla nam je čelnica Radničke fronte
Vidi originalni članak

Katarina Peović traži radnike!, stoji na velikom plakatu na tramvajskoj stanici. Čitatelji su nam poslali fotografije plakata Radničke fronte na kojima stranka poziva birače na izlazak na izbore.

- Za izgradnju novih zatvora za lopine. Plaća odlična + bonus! - crvenim je slovima otisnuto.

Za komentar smo upitali i zastupnicu stranke, Katarinu Peović koja nam je potvrdila da su njihovi plakati. 

- Imamo mi nekoliko poruka. Tražimo i radnike da demontiraju ovu antiradničku vlast, radnike da izgradimo javno zdravstvo, radnike da napravimo zakon o ispitivanju podrijetla imovine. To su sve naše poruke u ovoj kampanji koja ima opću besadržajnost prema narodnoj većini i neprivilegiranoj manjini. Malo se i šalimo sa zatvorom za lopine, ali svi smo svjesni da Hrvatskoj treba pravednije društvo u kojem će manjina koja se bogati na grbači radnika biti manje privilegirana - rekla nam je čelnica Radničke fronte. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bcelija 08.04.2024.

    Bravo Kate, jedina zaslužuješ glas. Ovi što se sprdaju ili su uhljebi ili su im tate uhljebi. Hrvatskom radniku treba pomoći jer je do daske obespravljen. Radnička prava su nam uspomena iz Juge. Ovo danas nema veze sa radničkim pravima ili uopće sa pravom. Robovlasničko iskorištavanje bi rek'o moj stari prijatelj Marx! Kate, samo naprijed! Računaj na me!

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.04.2024.

    Normalno da traže radnike kad u njihovoj fronti nema radnika.

  • fabercastell 08.04.2024.

    Peovicka sto jos nudis za glas

Komentiraj...
Vidi sve komentare