To je to što me zanima!

Tražio ga i helikopter: Našli su nestalog 84-godišnjaka s Brača

Zajedno s pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) letačka posada iz Eskadrile transportnih helikoptera (ETH) pretraživala je šire područje Selca kako bi pronašli nestalu osobu
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer pronađen je Josip Trutanić (84) iz Selca koji je nestao u noći 3. studenoga. Zasad nema više detalja.

U akciju potrage i spašavanja za nestalom osobom u mjestu Selca na otoku Braču bio se uključio i transportni helikopter Mi-8 MTV iz 93. baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO), priopćeno je iz Ministarstva obrane RH (MORH).

Zajedno s pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) letačka posada iz Eskadrile transportnih helikoptera (ETH) pretraživala je šire područje Selca kako bi ga pronašli.

Iz MORH-a navode da je ovo 17. akcija potrage i spašavanja u ovoj godini u kojoj su sudjeluju letačke posade ETH 93. zrakoplovne baze  HRZ i PZO-a.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • centarfor 05.12.2017.

    Budući da je novinar očito završio neki fakultet ja sam samo napisao da ne smijete govoriti protiv novinara 24sata jer će te dobiti žuti karton. Za sebe sam odmah tražio crveni i imjesto toga admin mi je izbrisao komentar.

  • Demetra 05.12.2017.

    Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • kinezojapanac 05.12.2017.

    Nakon ovog članka treba u nastavku biti otvorena kladionica s koeficijentom recimo 1 živ 3.4, 2 mrtav 2.9, 0 raskomadan 1.3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare