To je to što me zanima!

Tražio ga Interpol: Uhvatili Slovenca u Novom Zagrebu

Slovenac Matijaž T. (33) pobjegao je iz zatvora u Italiji. Policija ga je našla u Novom Zagrebu. Htjeli su ga privesti, no Matijaž se dao u kratki bijeg...
Vidi originalni članak

Slovenca Matjaža Trampuža (33) u utorak su oko 18.30 sati u Aleji pomoraca u Novom Zagrebu spazili policajci. Bio im je sumnjiv pa su ga legitimirali.  Dao im je svoju putovnicu. Našli su ga u Interpolovoj bazi podataka. Utvrdili su da su talijanski i slovenski Interpol raspisali tjeralicu za njim. Dok su mu stavljali lisice, Matjaž je pokušao pobjeći, no spotaknuo se i pao. I dalje se opirao policajcima te je glavom udario u retrovizor policijskog vozila.
Tek tada su ga uspjeli svladati i vezati. Prevezli su ga prvo u policijsku postaju, a potom u bolnicu Rebro. Ima slomljen nos s pomakom. Trampuža traže Talijani jer je u listopadu 2005. godine pobjegao iz zatvora u kojemu je služio kaznu od dvije godine i deset mjeseci jer je prevezao tri Albanca preko talijanske granice.
On i još dvojica zatvorenika pobjegli su iz zatvora kroz rupu u zidu koju su iskopali priborom za jelo. U travnju prošle godine s još jednim pritvorenikom pobjegao je i iz istražnog zatvora u Sloveniji. Tamo je bio pod sumnjom da je počinio tešku krađu. Savili su čelične rešetke na prozoru i tako se dokopali slobode.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • axlica 16.04.2009.

    neka neka, kada neće milom onda će silom

  • 16.04.2009.

    Najbolji izbor,ajd u HR

  • vrda 16.04.2009.

    nije se uspio snaći u Sloveniji pa je došao u matropolu hrvatske,uopće nije mislio glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare