To je to što me zanima!

'Tražit ćemo zabranu vezanja kredita uz valutnu klauzulu'

Koordinator Udruge Franak Ivan Kontrec, nakon sastanka s HDZ-om, izjavio je da će ta stranka Udruzi pružiti podršku u formiranju saborskog istražnog povjerenstva
Vidi originalni članak

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko, zajedno sa suradnicima, primio je predstavnike Udruge Franak. HDZ-ov saborski zastupnik Goran Marić rekao je kako je stranka saslušala probleme koje ima Udruga Franak te istaknuo: 

- Podržat ćemo novi Zakon o zaštiti potrošača. Tražit ćemo zabranu vezivanja kredita uz valutnu klauzulu.

Koordinator Udruge Ivan Kontrec nakon sastanka izjavio je da će HDZ Udruzi pružiti podršku u formiranju saborskog istražnog povjerenstva kako bi se utvrdio stvarni iznos dugova hrvatskih građana te će se na osnovu toga pristupiti traženju rješenja kroz Zakon o zaštiti potrošača.

-  Tim je zakonom predviđeno, automatizmom građanima vratiti preplaćene iznose kredita. Treća stvar će biti to što će se ići prema ukidanju kredita s valutnom klauzulom - dodao je Kontrec.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • JOHN 82 23.07.2015.

    Prilicno smjesno jer se vecina tih kredita i dogodila za vrijeme HDZ. Banke su radile sta su htjele. Cisti predizborni trik. Kome je HDZ pomogao osim registriranim clanovima.

  • mili999 22.07.2015.

    Dok oporba radi i želi pomoci gradjanima, Vlada spava ili uziva na moru.

  • mili999 22.07.2015.

    Odlicna stvar od strane Karamarka. Vidi se da ce biti pravi lider nakon izbora. buduci premijer Hrvatske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare