To je to što me zanima!

Treba li smijeniti Barišića? Barba Luka bez komentara

Mladena Barišića istražuje USKOK zbog sumnji u nezakonito posredovanje. Luka Bebić nije želio komentirati treba li šef Carine dati ostavku...
Vidi originalni članak

Treba li Mladen Barišić, kojeg istražuje USKOK, dati ostavku na čelno mjesto u Carinskog upravi prvi čovjek Sabora Luka Bebić nije želio komentirati.
- Bio bi prepotentan kada bi sada o tome davao izjavu. Ništa ja ne smatram i neću se miješati u istragu ni pravosuđe. Nitko ne treba unaprijed davati mišljenja na osnovu nepotpunih ili nedovoljno argumentiranih podataka - kazao je Barba Luka.
Barišića ne želi braniti niti optuživati.
- Neka svatko radi svoj posao pa će rezultati biti poznati. Na kraju balade će se sve doznati - rekao je.
Pita se i zašto bi Barišić unaprijed povlačio poteze kao da je sve pozato, napominjući da se tako može diskvalificirati bilo koga.
Barišića USKOK istražuje zbog sumnji u nezakonito posredovanje za tvrtku Fimi-media Nevenke Jurak. Sanaderoov prijatelj u siječnju je smijenjen s mjesta glavnog rizničara HDZ-a, a u političkim krugovima tada se pričalo da je to samo uvertira za njegovu smjenu s čelnog mjesta Carine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ružanprljavzao 06.05.2010.

    Šta on ima reći , matora lopina isti ko i ovaj. Ma sve vas u prdekanu smjestit podhitno i da ovaj narod napokon počne raditi i živjeti kako i priliči jednom normalnom čovjeku.

  • User 06.05.2010.

    barba ti i tvoj ortak ste sljedeći

  • 06.05.2010.

    Ma, pogledajte tu sliku - svi se smiju, opća radost i veselje...Nije čudo kaj oni tamo vani hvale njezine programe, kad narod šuti, trpi i pati, a idioti na vlasti smiju se i vesele..

Komentiraj...
Vidi sve komentare