To je to što me zanima!

Trebalo joj je jedno popodne: Kitarović ima 10.000 potpisa

Kolinda Grabar Kitarović je s prikupljanjem potpisa krenula u Zadru gdje je posjetila štand na Narodnom trgu te je proučila građanima da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku
Vidi originalni članak

Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10.000 potpisa, napisala je nešto iza 16 sati predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Facebooku i pohvalila se kako je u jedno popodne prikupila dovoljan broj potpisa za kandidaturu. 

- Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu - dodala je. 

Kitarović je s prikupljanjem potpisa krenula u Zadru gdje je posjetila štand na Narodnom trgu te je proučila građanima da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.

Kandidati potpise prikupljaju do 3. prosinca i moraju prikupiti po 10.000 potpisa i potkrijepiti svoju predsjedničku kandidaturu.

Potpise trebaju prikupiti u 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP). Svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednoga kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature. Rok za kandidature je do ponoći 3. prosinca. DIP potom ima 48 sati za njihovu provjeru i objavu liste kandidata za predsjednika, kad to učini, i službeno će početi izborna promidžba.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • digić 24.11.2019.

    Dobro žene kužim da su protiv nje ali muški me zabrinjavaju i to jako

  • digić 24.11.2019.

    Bravo za Kolindu bar dobro zgleda ne sramoti nas osim toga žena spika i šalta se na koji strani jezik hočeš ima diplomatskog iskustva a ovi ostali kandidati su tak za lokalne zajednice.

  • 23.11.2019.

    Kad mi je tesko sto radim vani iz razloga sto sam odvojen od obitelji i prijatelja samo, otvorim 24 Sata pregledam politicke clanke i komentare odmah mi bude lakse. Rijesio sam se ispiranja mozga od nasih medija (radio/tv) gdje svakih pola sata vrte iste vijesti i gdje slusam te politicke parazite i njihove lazi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare