To je to što me zanima!

Trebao biti u samoizolaciji pa pijan vozio Slavonskim Brodom

Muškarac (44) iz Slavonskog Broda u dva sata imao je dva "bliska susreta" s policijom i zaradio tri prijave. Omalovažavao je i vrijeđao policiju, trebao je biti u samoizolaciji, a nije i takav, još i pijan, vozio se automobilom po gradu
Vidi originalni članak

Muškarac (44) iz Slavonskog Broda u jednom danu, razmaku od samo dva sata, zbog svojih postupaka imao je dva "bliska susreta" s policijom, pa slijedom toga protiv njega zbog počinjenih prekršaja idu prijave Državnom inspektoratu i brodskom Općinskom sudu.

Naime, nakon što su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod 1. svibnja obavili nadzor 44-godišnjaka da li se pridržava mjera samoizolacije on ih je nakon toga omalovažavao i vrijeđao putem društvenih mreža. Samo dva sata kasnije, istog dana, policijski službenici su ga zaustavili za upravljačem osobnog automobila u Gupčevoj ulici u Slavonskom Brodu jer je kršio mjeru samoizolacije.

ČEKA SE OČEVID Zapaljen Mercedes u Splitu: Policija je uhitila dvojicu

Također, utvrđeno je da je za volanom bio "pod gasom". Alkotestom mu je izmjereno 0,95 promila.

Zbog kršenja mjera samoizolacije policijsko izvješće slijedi mjerodavnom Državnom inspektoratu te još i prekršajne prijave brodskom Općinskom sudu zbog prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • maxim m 04.05.2020.

    jel bia sam u autu,ako je ondak nii kršia samoizolaciju...

  • 04.05.2020.

    Amatera, pijan sa 0. 95..

  • 04.05.2020.

    Sve što je zaradio u Njemačkoj će završiti u hr proračunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare