To je to što me zanima!

Reevin otac: Ako Oscar govori istinu, možda ću mu i oprostiti

Ali, ako se sve nije dogodilo kako Pistorius tvrdi, onda on zbog toga mora ispaštati i sigurno će ispaštati. Mora živjeti sa svojom savješću, rekao je Barry Steenkamp
Vidi originalni članak

Oscar  će morati živjeti sa svojom savješću zbog ubojstva moje kćerke, rekao je Barry Steenkamp, otac stradale Reeve. 

- Ako se sve nije dogodilo kako on tvrdi, onda on zbog toga mora ispaštati i ispaštat će - rekao je Reevini otac dan nakon što je sud Pistoriusa pustio da se branio sa slobode, javlja BBC.

Steenkamp je rekao da nema veze koliko novca ima i koliko je dobar njegov odvjetnički tim, jer će morati živjeti sa svojom savjesti

- Ali, ako govori istinu, možda ću mu jednog dana moći oprostiti - rekao je Barry Steenkamp.

Trener je poručio da ga već u ponedjeljak može trenirati

Iako se neće natjecati, spreman sam nastaviti s Oscarovim treningom. Možemo početi već u ponedjeljak, rekao je Ampie Louw, trener južnoafričkog paraolimpijca Oscara Pistoriusa osumnjičenog za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp. 

Sudac ga je pustio uz jamčevinu od oko 650.000 kuna. 

Obitelj ga je odvela rođacima, a prvo saslušanje sud je zakazao za 4. lipnja. 

Podsjetimo, Pistorius tvrdi da je nije htio ubiti, već ju je zabunom zamijenio za provalnika.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • životjelijep 23.02.2013.

    Pa ubio mu je kćer!? Tko su ti ljudi? Koliko je novaca u igri? Nadam se da će žena dobiti svoju pravdu.

  • SunčicaSun 23.02.2013.

    meni su najjači ovdje pojedici sto glume neku porotu a nisi ni bili na mjestu zločina ili prisustvovali suđenju..hahaha...toliko dezinformacija smo pročitali da je glupo bilo kakve zakljucke donositi...svjedok čuo svađu a svjedok udaljen 600 metara?Sta je sa glavom pokojne?Pisali su da ju je je palicom smrskao--na kraju nista od toga nije bilo,,,,na sudu se nije ni spominjala smrskana glava.Prikazana je slika kupatila--na ulazu je kada,ogledalo itd.sa strane su PONOVO vrata u kome se nalazi samo wc skoljka gdje je ona upucana.Ako su se i svađali ako mu je i bežala ispred pistolja zasto se nije zakljucala u glavnom djelu kupatila?!Kuća je ogromna-ako je htela da se on smiri mogla je otici u bilo koju sobu?!?!Nejasno,nejasno nejasno!

  • ružanprljavzao 23.02.2013.

    Lik je mutan milijun posto. Priča mu je šuplja kao u trogodišnjeg djeteta. Lova je odradila i on je na slobodi. Kad bi ja tako nešto svojoj ženi napravio već bi dobio min. 20g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare