To je to što me zanima!

Trener u suzama: Ivanov dres broj pet nitko više neće nositi

Ivan Došen preminuo je nakon operacije mandula u sisačkoj bolnici. Mladić je prije smrti bio u Dinamovom kampu gdje su ga zamijetili treneri i ocijenili ga vrlo dobro
Vidi originalni članak

Dres s brojem pet juniora Športskog nogometnog kluba Radnik Majur, kojeg je nosio junior Ivan Došen, nitko u juniorskoj ekipi neće nositi. Ivan Došen preminuo je nakon operacije mandula u sisačkoj Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić.

- Njegov dres u kojem je igrao darovat ćemo njegovoj majci i ocu, Višnji i Davoru, kao spomen na njihovog sina. Bio je jedan od najboljih igrača, igrao je na poziciji veznog, povremeno smo ga postavljali i u prvu ekipu da se kali i stječe iskustvo - kazao je trener Josip Elčić. Napominje kako je Ivan došao u klub još kao pionir.

Ivan je bio omiljen u klubu, ali i u školi koja nosi ime Ivana Trnskog. U njegovu nogometnu kvalitetu uvjerili su se i u juniorskom kampu zagrebačkog Dinama na kojem je sudjelovao deset dana prije smrti. Treneri u kampu su ga zapazili, ocijenili iznimno dobro i predložili su mu da ostvari suradnju i s nekim većim klubom gdje bi mogao trenirati svaki dan, što u Majuru nije moguće jer je mala sredina i bez dovoljno sredstava, zaključio je Elčić.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • masni brk 16.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • coco-paris 15.04.2013.

    rijedak slucaj je da pri takvoj operaciji neko umre,a da lijecnici nisu krivi-ima veze s nekim krvarenjem-ne znam detalje

  • mali vlak 14.04.2013.

    Nažalost, još jedna liječnička pogreška koja će se prikazati kao splet nesretnih okolnosti. Liječničke pogreške se svakodnevno događaju, ali o njima se šuti. Do kada? Radi se o ljudskim životima! Kada će se o tome progovoriti? Kada će se to prestati sakrivati? Kada će se na vidjelo izići afera Index, samo je pitanje vremene. Što prije, to bolje. Obitelji iskrena sućut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare