To je to što me zanima!

Trenkovo zavijeno u crno: Preminula djevojka (18) bila je maturantica požeške Gimnazije

U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ preminula
Vidi originalni članak

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se sinoć oko 23,15 sati dogodila između mjesta Požega i Mihaljevci. Policija je objavila detalje:

- Vozač (18) koji je upravljao osobnim automobilom marke Opel, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom. Sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. Tom prilikom je na desnu bočnu stranu „Opela“ prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač - javlja policija.

- U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći. Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - navodi se u izvješću PU požeško-slavonske. 

U ovoj strašnoj nesreći život je izgubila 18-godišnja Trenkovčanka, maturantica požeške Gimnazije, piše pozega.eu.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zvizdač 24.09.2023.

    kako je vidljiva puna crta.....

  • Jopazg 24.09.2023.

    Nema BMW-a u svim ovim nesrecama pa nema niti frustriranih komentatora.

  • 24.09.2023.

    svaki vikend isto,strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare