To je to što me zanima!

Trgovina Interspar prodaje USB stickove po kilogramu

Teoretski se može protumačiti da se doslovno jedan kilogram sticka treba naplatiti 59,99 kuna. U Intersparu priznaju da su napravili pogrešku
Vidi originalni članak

Kupovao sam u Intersparu u Osijeku i naišao na ovu simpatičnu akciju. Prvo sam se malo nasmijao, a onda sam odlučio napraviti fotografiju, rekao je naš čitatelj M.B. Predsjednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača Vesna Brčić-Stipčević rekla je da se teoretski može protumačiti da se jedan kilogram memory sticka prodaje po 59,99 kuna, no i da niti jedan inspektor Interspar zbog toga ne bi kaznio.
- Jasno je da je u ovom slučaju netko bio nespretan, odnosno loše educiran jer ne poznaje elementarne mjere. Osim toga, kad kupac dođe na blagajnu cijena mu neće biti obračunata u kilogramima jer postoji šifra koja proizvod vodi po komadu - rekla je Brčić-Stipčević. Ana Cvetković iz Interspara naglasila je da je došlo do pogreške te da je ona odmah ispravljena nakon što im je stigao upit 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krizantema 31.03.2008.

    joj boze...netko se zahebo dok je printo cijenu i sad je to u novinama?a svaka cast i onom ko je poslao u novine i onom ko je objavio tako vaznu ,bitnu i nesvakidasnju ljudsku pogresku.

  • Mr X 31.03.2008.

    Ali ostavi i par kila za me, cuj imam stelu di cu sa njima

  • saras 31.03.2008.

    dobra reklama intersparu! cijena od 100Kn za 2GB je super. odoh ja to kupiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare