To je to što me zanima!

Tri brata Slavko, Petar i Luka imaju rijetku bolest: 'Živimo u nadi da će doći lijek za naš spas'

Životni vijek kratak, lijeka još nema, a oni to znaju i samo zbijaju šale. Kažu da su sretni. Ako se lijek pojavi, oni neće prohodati, ali produžit će im život i uvelike poboljšati njegovu kvalitetu
Vidi originalni članak

Kad dođeš u kuću u kojoj su čak tri mlada, maltene dječja života, trajno prikovana za invalidska kolica, ne zamišljaš da ćeš spoznati sreću. Govorim o tri preinteligentna brata, povezana, vedra i puna želje za životom, stara 15, 17 i 21 godinu, koji znaju sve o svemu, ali ne mogu pomaknuti niti jedan komadić tijela, koji specijalnim kompjuterima iz svojih kolica mogu upravljati samo uz pomoć svojih zjenica, a ostao im je još jedino dar govora, no i to ne ide lako.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • vinja 07.03.2023.

    Nikad čovjek ne zna što ga u životu može zadesiti. Ova priča je uistinu posebno teška ali istovremeno i duboko ljudska. Od srca želim da se pronađe lijek koji će ublažiti ovu tešku bolest i omogućiti dečkima i roditeljima laganiji i bezbrižniji život.

  • Luna777 07.03.2023.

    Eto plačem. Zar ima išta goreg kad ti od zdravog, pametnog djeteta postane trajno bolestan, a oni imaju ne jedno već troje takve djece. Ovo su roditelji hrabrost, jer trebaš se nositi s time. Nadam se da im država pomaže.

  • roundtrain 07.03.2023.

    Tuga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare