To je to što me zanima!

Tri dana nakon masakra u školi u Srbiji: Dječak i djevojčica su kritično, učiteljica se oporavlja

Svi ozlijeđeni u pucnjavi kod Mladenovca su operirani. Dvoje teško ranjenih mladića operirana su u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović. U beogradskoj bolnici je devetero ranjenih iz mladenovačkih sela
Vidi originalni članak

Dvije pucnjave u samo dva dana u Srbiji odnijele su 17 života. Dječak (13) je u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio zaštitara i osmero učenika te ranio još šestero njih uz učiteljicu. U Mladenovcu je Uroš B. (21) ubio osmero te ranio 14 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ranjeni dječak i djevojčica iz osnove škole i dalje su kritično. Dva dječaka i nastavnica koji su na liječenju su dobro, a dva dječaka koja su bila na liječenju u Tiršovoj puštena su kući, javlja Kurir.

Svi ozlijeđeni u pucnjavi kod Mladenovca su operirani. Dvoje teško ranjenih mladića operirana su u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović. U beogradskoj bolnici je devetero ranjenih iz mladenovačkih sela.

KOMENTIRA: BORIS RAŠETA Iz srpskog primjera trebamo naučiti lekciju: Zlo je među nama, borimo se da ne naraste

Doktor Milika Ašanin iz Urgentnog centra kaže da je sedmero operiranih iz tri sela dobro. Pacijenti s najtežim povredama su i dalje pod budnim okom doktora.

- Pokazali smo koliko kvalitetnog osoblja imamo, na jednom mjestu imamo ambulantu, zone, izuzetnu opremu i operacijske sale - istaknuo je doktor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Heroj Oluje 06.05.2023.

    SVA ta ubistva , masovno držanje oružja , kultura nasilja su plodovi Vučićeve retorike , ostaci Miloševićevog režima i najtragičnije medijsko veličanje ubojica i kriminalaca , ratnih zločinaca po srpskoj TV !!Lp iz Hrvatske članice EU , sa Schengenskom kontrolom granica , člabicom NATO u kojoj Hrvati nikada neće dopustiti srbiji ulazak i EU i otvorenih granica sa Hrvatskom !!

  • rijetko kulturan 2.0 06.05.2023.

    Nekoliko maloljetnika je već uhićeno jer su slali prijeteće poruke preko društvenih mreža. Kod nas se takve stvari ignoriraju, a upravo ovo bi im moglo dati vjetar u leđa.

  • strava i sex 06.05.2023.

    Ima li mozda vijesti kakvih sa Madagaskara ili Tahitija puna nam je glava vise i Srbije i ubojica i cetnistva i bre i svega od tamo muka mi je od tih srba

Komentiraj...
Vidi sve komentare