To je to što me zanima!

Tri dječaka propala kroz tanak led, jedva ih spasili

Njemačka: Dječaci su se igrali na jezeru i propali kroz tanak led. Jedan je sam doplivao do obale. Dvojicu su spašavali vatrogasci i helikopter...
Vidi originalni članak

Dva dječaka, u dobi od deset godina i dječak od devet godina igrali su se u četvrtak na jezeru u blizini Düsseldorfa. Jezero je bilo zaleđeno, ali je led bio tanak i puknuo je. Dječaci su pali u vodu. Jedan je uspio isplivati na površinu i pozvao je pomoć. Uskoro su stigli vatrogasci i pokušali su doći do dječaka. Nisu uspijeli te im je u pomoć stigao helikopter. Iz helikoptera su bacili pojas za spašavanje. Dječak je uhvatio pojas  te su ga povukli na obalu. Treći dječak je potonuo. Helikopter je po jezeru vukao čamac u kojem su bili vatrogasci te su oni dijete izvukli van. Reanimirali su ga na mjestu te odvezli u bolnicu. I druga dva dječaka su završila u bolnici. Policija upozorava ljude da budu oprezni jer je po tankom ledu nedavno hodao i muškarac (46). Propao je kroz led u vodu, no srećom uspio je isplivati van. Kroz led je prije nekoliko dana propao i Boris S. (25) koji je pokušao spasiti psa. Boris se utopio.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • koka 30 06.02.2010.

    eee predsjednik 03 jes ti komentar bez veze...........sreca da je sve dobro zavrsilo i da su djeca ziva!!!!!!!

  • user_43440 06.02.2010.

    mislim da bi mi sami svi bez obzira imamo li djecu ili ne trebali svu djecu upzoriti na opasnosti koje ih mogu zadesiti kod zaleđenih jezera,rijeka,potoka a i škole bi mogle ubaciti sat dva pa se pozabaviti zimskim opasnostima!!!

  • predsjednik03 05.02.2010.

    3 debila! i onda drugi riskiraju svoje živote zbog budala

Komentiraj...
Vidi sve komentare