To je to što me zanima!

Tri lopova namamila u klopku mladića i opljačkali ga na cesti

Mladić je vozio auto cestom kada ga je jedan od muškaraca zaustavljao, glumeći vozača u nevolji. Pred njega se parkirao još jedan automobil i prepriječio mu put
Vidi originalni članak

Trojica nepoznatih razbojnika u petak su u večernjim satima na prometnici D-3 u Jarčem Polju kraj Duge Rese orobili i lakše ozlijedili 23-godišnjaka iz Vrbovskog, kojeg su prije toga namamili u klopku kako bi ga opljačkali. 

Mladić je vozio auto cestom kada ga je jedan od muškaraca zaustavljao, glumeći vozača u nevolji. Kada je 23-godišnjak stao da pomogne, pred njega se parkirao još jedan automobil i prepriječio mu put. Trojica muškaraca nasrnula su na mladića zahtijevajući novac i prijetili mu nožem kojim su ga nekoliko puta i zarezali, no srećom radi se tek o površinskim ozljedama. Od njega su otuđili novac i pobjegli. 

- Uz uporabu fizička snage i hladnog oružja počinili su razbojništvo nad 23-godišnjakom, te mu otuđili novac i lakše ga ozlijedili. U cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje - izvijestila je PU karlovačka.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vinja 05.06.2013.

    I sad pomogni nekome jer hoćeš biti čovjek, a lopovi te pokradu, pretuku, izbodu i pobjegnu. I tako svijet pomalo tone u nepovjerenje i ignoriranje i onih kojima treba istinska pomoć.

  • 05.06.2013.

    Autoputom je skuplje, ali bar te nitko ne reže nožem.

  • eveline_54 04.06.2013.

    gdje je sada ono da se dobro dobrim vraćaa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare