To je to što me zanima!

Tri mladića taksista omamili elektrošokreom i opljačkali ga

Taksist nije teže ozlijeđen te je u policijskoj postaji dao iskaz o napadu. U Taxi Cammeu osuđuju napade na taksiste i kažu kako su uvjeti u kojima rade neizdrživi
Vidi originalni članak

Vozača Taxi Cammea su u ponedjeljak ujutro u zagrebačkom naselju Trnsko napala tri mladića te su ga omamili elektrošokerom i ukrali mu torbu, piše Dnevnik.hr. Taksist nije teže ozlijeđen te je u policijskoj postaji u Krugama dao iskaz o napadu. U Taxi Cammeu osuđuju napade na taksiste.  

- Uvjeti u kojima vozači Taxi Cammea danas obavljaju svoj posao postali su neizdrživi - upozoravaju u Taxi Cammeu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 13.11.2012.

    Gamad, trojica na jednog. Šta ne ulete sa elektrošokerom kod nekog tajkuna nego lupaju po sirotinji. Nadam se da će ih naći i da će dobiti par godina zatvora za pokušaj ubojstva.

  • archangelgabriel 13.11.2012.

    Opet taxisti na meti kao i 90- tih. Što imaju uzet od sirotih ljudi koji rade i do 14 sati dnevno . Ti koji pljačkaju Taxiste, dućane i kioske su sigurno neko narkomani, po mojem bi trebalo odobriti Taxstima da nose oružje i staviti u njihove aute lokator da se zna točno u svaku sekundu i gdje su i dali su u opasnosti. Jer ovako opet će netko od njih izgubiti glavu za par tisuća kuna za koju mizeriju rade.

  • Kako vjetar puše 12.11.2012.

    Tri "junaka" i taksista u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare