To je to što me zanima!

Tri prijateljice se udružile da bi jedna postala mama

Cathy je donirala jajašca, Cheryl je pristala biti surogat majka a Clairein muž Dennis je donirao spermu. Cheryl je trudna već više od 12 tjedana
Vidi originalni članak

Claire Horner, Cheryl Richards (27) i Cathy Sidaway (30) iz Richmonda u Velikoj Britaniji zajedničkim snagama su uspjele dobiti dijete, iako nisu obiteljski povezane. Claire je htjela postati majka, ali joj je nakon raka dojke liječnik preporučio da ne ostane trudna jer bi se rak mogao vratiti. Cathy je donirala jajašca, Cheryl je pristala biti surogat majka, a Clairein suprug je donirao spermu. Trudna je već više od 12 tjedana. Mark Sedler, specijalist u britanskom centru za plodnost, rekao je kako je ovo prvi put da imaju ovakav slučaj.
- Prvi put imamo slučaj gdje se sve stranke međusobno poznaju, nisu u srodstvu, a uspješno je obavljena trudnoća - rekao je Sedler. Claire Horner se dvaput borila s rakom dojke, ali nikada nije odustala od zasnivanja obitelji. Prije operacija i kemoterapija nije uspjela zamrznuti jajašca jer nisu bila u dobrom stanju. Claire je za vrijeme prve trudnoće dobila rak ponovno, a operirali su je tek nakon poroda. Nakon oporavka su ona i njen suprug Dennis htjeli još jedno dijete, u čemu su ih liječnici spriječili jer bi to moglo biti pogubno i za majku i za dijete. Sve tri žene su se upoznale u centrima za plodnost, a na kraju su se i zbližile. Cathy nema još svoje djece, a Cheryl je majka četvero djece. Cathy je rekla kako je jako sretna što je mogla pomoći Claire da ponovno postane majka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pikzibner 17.04.2010.

    vanbračna, sori, moram te razočarati, u 19:46:36 je pisalo da je Šeril ta kojoj su doktori zabranili trudnoću, i nisu se nikome drugome pomiješali subjekti nego autorici, koja je do 21:00:43 imala dovoljno vremena ispraviti lapsus... ok???

  • vanbračna kći 17.04.2010.

    subjekti su se nekome drugome pomiješali.... Claire je ta koja ne smije ostati trudna, a Cheryl je već majka četvero djece i sada će biti surogat majka. Ok?

  • tihanica 17.04.2010.

    ne znam sta reci na ovo, zao mi je ali ja znam da ja tako ne bi mogla, radje bi posvojila neko napusteno dijete....ovako bi se osjecala grozno, niti njeno jajasce niti ce ona nositi to djete.....teškoooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare