To je to što me zanima!

Trojac iz Gurua se ne osjeća krivim za smrt T. Pergara (22)

Mladići su optuženi da su 27. siječnja u čakovečkom klubu Guru, poznatom po narodnjačkoj glazbi, nasmrt pretukli T. Pergara koji je s prijateljem bio na piću
Vidi originalni članak

Ni Matija Marčec (27), ni Deni Pikl (22), a ni Bruno Hančić (22) ne osjećaju se krivima za smrt Tomislava Pergara (22) iz međimurskog sela Vukanovca. To su kazali danas, u srijedu, na početku suđenja na Općinskom sudu u Čakovcu.

Optuženi su da su 27. siječnja u čakovečkom klubu Guru, poznatom po narodnjačkoj glazbi, nasmrt pretukli Pergara koji je s prijateljem bio na piću. Matija Marčec je kao prvoosumnjičeni još u pritvoru, dok se Pikl i Hančić brane sa slobode. Tijekom listopada održat će se ročišta na kojima će se ispitati 25 svjedoka, među kojima i gosti koji su te večeri bili u klubu.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu u svibnju je podnijelo Općinskom sudu optužnicu protiv Marčeca iz Varaždina, Hančića iz Šenkovca i Pikla iz Čakovca zbog počinjenja kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom. Tereti ih se da su 27. siječnja u jedan sat poslije ponoći u noćnom baru Guru rukama i nogama po glavi i tijelu izudarali Pergara i njegova 36-godišnjeg prijatelja. 

Tomislav je od ozljeda opasnih za život istog dana preminuo u bolnici, a prijatelj R. V. prošao je s lakšim ozljedama. Marčecu je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Još nije jasno jesu li trojica optuženih bila zaposlena u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mikki39 21.09.2011.

    pritvor zbog mogućnosti ponavljanja djela....a ako neponovi djelo..netreba pritvor?????koja debilana od države

  • ha eto 21.09.2011.

    smrt mučenjem je najblaža moguća kazna

Komentiraj...
Vidi sve komentare