To je to što me zanima!

Troje Dubrovčana ozlijeđeno u poplavi, jedan ostao u bolnici

Iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije rekli su da je voda za piće ispravna, no savjetuju da ju se prokuha zbog zamućenosti
Vidi originalni članak

Troje ljudi ozlijeđeno je u poplavama koje su u ponedjeljak pogodile Dubrovnik, a jedan ozlijeđeni je zadržan u bolnici na liječenju, javlja Slobodna Dalmacija.

U roku od tri sata u Dubrovniku je u ponedjeljak palo čak 160 litara kiše po metru kvadratnom, oštećeno je preko pedeset stambenih objekata u gradu te još nekoliko na području Župe dubrovačke, javlja DUZS. 

Promet cestama bio je otežan zbog vode na kolnicima i više odrona te se odvijao naizmjenično, a tijekom dana je često nestajalo struje. Većina osnovnih i srednjih škola otkazala je nastavu. 

Iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije rekli su da je voda za piće ispravna, no savjetuju da ju se prokuha zbog zamućenosti. 

BBC o poplavama u povijesnom gradu Dubrovniku

O poplavi u Dubrovniku u ponedjeljak je izvijestio i britanski BBC. Objavili su kako je strašna poplava poharala povijesni grad te da je zbog jake kiše nastao kaos jer su dijelovi grada bili pod vodom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sheenapunkqueen 23.11.2010.

    OOOO, ma nemojte??????? Pa jel mozda Slavonci ili Istrijani biraju vašu N E S P O S O B N U gradsku vlast, ili vi sami???? Nitko ovdje NE likuje na vašu nesreću i ne veseli se kao što VI optužujete ,što su vas zadesile te strašne poplave, nego čovjek samo želi reći da je krajnje vrijem da se n a p o k o n pozabavite tim očiglednim nedostacima u vašem cijenjenom gradu. Ako je nužno, a očito da jest- mijenjajte gradsku vlast i ne napadajte ljude koji se nužno ne slažu sa Vašim cijenjenim mišljenjem, tj. u ovom konkretnom slučaju- nesposobnošću da normalno vodite i upravljate vaš/im gradom.

  • DejanTopić 23.11.2010.

    majmune... pise se ljeta... i nije ti to jedini takav krivi post...

  • skviki 23.11.2010.

    koju lovu beru preko lijeta trebali bi imati kanalizaciju od čistog zlata ,a ne da imaju sve još od Cezara i Dioklecijana - Svevišnji sve vidi i sve zna .i ja osobno imama naslijeđe,ali ako ga želim oplemenjivat,trebam u njega i ulagat

Komentiraj...
Vidi sve komentare