To je to što me zanima!

Troje iz Vukovara preprodavalo lijekove za erektivne disfunkcije

Muškarac (48) je stekao nepripadnu materijalnu korist u iznosu od više tisuća eura. Protiv troje osumnjičenih podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe s vukovarskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Nedozvoljena trgovina', javlja Policijska uprava vukovarsko-srijemska

OGLASIO SE I BISKUP Skandal u Poljskoj: Svećenici su pozvali mušku prostitutku na orgije, intervenirala je policija

Kako navode, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je, u razdoblju od siječnja 2022. do travnja 2023. godine, 48-godišnjak organizirao prodaju i distribuciju medicinskih preparata za liječenje erektivne disfunkcije, za što ne posjeduje odobrenje nadležne agencije za lijekove i medicinske proizvode, a 46-godišnjakinja i 27-godišnjak slali pošiljke proizvoda kupcima i preuzimali otkupninu, koju su potom predavali 48-godišnjaku.

IZ MINUTE U MINUTU Washington osudio napade na kosovsku policiju; Situacija je napeta, četiri napadača mrtva

Na opisani način, 48-godišnjak je stekao nepripadnu materijalnu korist u iznosu od više tisuća eura.

Protiv troje osumnjičenih podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fra Petar 25.09.2023.

    Nije to kaj su zaradili tisuce Eura prodavajuci tablete za erektivnu disfunkciju kaj me brine, nego broj ljudi koji su ih kupili.

  • 25.09.2023.

    Zamisli a vlasnik kafilerije zaboravi 2,3 milje eurića prijaviti,keine problem,ovo su kriminalci kaj soma dva eura ušićare na naivnim ljudima kaj ne?

  • JohnDoe_1 25.09.2023.

    Natalitet raste, u čemu je problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare