To je to što me zanima!

Trojica optužena zbog ubojstva Karmelina Fistanića u Omišu

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor s obzirom da na strani okrivljenika egzistiraju osobite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedene istrage, pred Županijskim sudom u Splitu podignulo optužnicu protiv trojice hrvatskih državljana u dobi od 48, 35 i 47 godina zbog ubojstva Karmelina Fistanića (39).

KLJUČNI DOKAZ Zašto ga nije uništio? Ubojica je na Yamahi pratio Karmelina
Optužnicom se okrivljenike tereti da su 9. studenog 2019. oko 13:55 sati u Omišu, postupali zajednički i prema prethodnom dogovoru s ciljem da usmrte Fistanića. Prvookrivljeni Stipe Ringwald (48), se, kako navode u optužnici, vozilom marke Renault Kangoo dovezao iz Šibenika do gradskog groblja Lovrinac u Splitu gdje su ga pričekali drugookrivljenik Jerko Pirić (35), i trećeokrivljenik Vlado Zolota (47).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobilom marke Fiat Doblo, kojim je upravljao trećeokrivljenik, odvezli u Omiš do apartmana u Zolotovom vlasništvu. U prostoru apartmana Ringwald se presvukao u tamnu motorističku opremu i stavio tamnu kacigu na glavu koju su mu prethodno osigurali druga dvojica. Nakon izlaska iz apartmana Ringwalda se tereti da je uzeo motocikl marke Yamaha T-Max crne boje koji su mu prethodno osigurali drugookrivljenik i trećeokrivljenik, te pratio osobno vozilo VW Polo kojim je upravljao Fistanić u čijem je društvu bila i njegova djevojka.

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA Uhitili organizatore brutalnog smaknuća Karmelina u Omišu?
Na predjelu Slavinj kod skretanja sa državne ceste D-8 u smjeru mjesta Brzet, Karmelino je zaustavio svoje vozilo, pa je mu je Ringwald prišao na motociklu s njegove lijeve strane i kroz poluotvoreni prozor vozačevih vrata ispalio šest hitaca u oštećenikovu glavu i vrat. Oštećeni 39-godišnjak je zbog zadobivenih strijelnih rana glave i vrata, odnosno osobito teških tjelesnih ozljeda, odmah preminuo. Ringwald se udaljio s mjesta događaja.

SMAKNUĆE U OMIŠU Karmelina je sa šest metaka u glavu i vrat ubio profesionalac

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor s obzirom da na strani okrivljenika egzistiraju osobite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 07.04.2020.

    Psihoza šešća!!!

  • _l_ 06.04.2020.

    ponoviti kazneno djelo? kako to? pa to su već rješili

  • 06.04.2020.

    Dalmatinci ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare