To je to što me zanima!

Na granici Srbije zaustavili su 'radioaktivni' auto! Uhitili su tri Hrvata. Očitali visoku radijaciju

Neslužbeno, senzori su se oglasili i upozorili na visoku razinu zračenja i 'ozbiljne količine' radioaktivnog materijala u putničkom vozilu stranih registarskih oznaka u kojem su bila trojica hrvatskih državljana
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Bezdan između Hrvatske i Srbije u subotu je zaustavljen automobil u kojem je 'detektirana opasna razina radijacije'. Prisutnost radioaktivnih materijala detektirali su senzori postavljeni na graničnom prijelazu, piše SOinfo.org.

PUTOVAO JE IZ NJEMAČKE FOTO Ulovili ga na graničnom prijelazu u Srbiji: U čarape skrio 60.000 eura i krenuo u Grčku

Prema neslužbenim informacijama, senzori su se oglasili i upozorili na visoku razinu zračenja i 'ozbiljne količine' radioaktivnog materijala u putničkom vozilu stranih registarskih oznaka koje je čekalo na izlazak iz Srbije.

Vozač i dva putnika iz automobila odmah su uhićeni.

Nakon dojave o incidentu, na granični prijelaz stigla je dežurna ekipa iz Vinče koja je potvrdila da se u automobilu nalaze radioaktivni elementi te kako je u pograničnoj zoni detektirano ozbiljno zračenje.

RIZIK JE PREVELIK Pazite što nosite preko granice: Rigorozne kazne za one koji imaju previše mesa, cigareta...

Neslužbeno, policijskim i carinskim službenicima koji su bili u smjeni u subotu naređeno je da se riješe radnih uniformi i da se odazovu provjerama zdravstvenog stanja.

Vozilo s radioaktivnim materijalom provelo je 24 sata u blizini graničnog prijelaza Bezdan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • JurekJuric 07.03.2023.

    Ja bih rekao Hrvatskog državljanina.. Nikako Hrvata...

  • Michelangelo 07.03.2023.

    Imaji li svi naši granični prijelazi senzore za radijaciju??

  • ,,Veliki anti kom" 07.03.2023.

    Ovo mi nije jasno uhitili su 3 Hrvata? Jesu li oni imali samo Hrvatske putovnice i državljanstvo, ili su zaista Hrvati? To bi trebalo narodu malo objasniti, ovo nije dječija igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare