To je to što me zanima!

Trostrukog ubojicu Wolverinea pronašli su obješenog u šumi

Nakon 36 sati bijega, ubojicu Jeda Allena (21) pronašli su obješenog u šumi kod Oxforda. Posljednju poruku poslao je prijateljima i napisao: 'Učinio sam nešto loše'
Vidi originalni članak

Policija je pronašla tijelo 21-godišnjeg Jeda Allena 'Wolverinea' koji je u subotu ubio svoju majku (48), njezinog partnera (44) i polusestru (6). Izbo ih je nožem, a zatim pobjegao. 

Nakon 36 sati bijega pronašli su ga obješenog u šumi kod Oxforda. Posljednja poruka koju je poslao bila je: 'Učinio sam nešto loše'. 

Nakon što je nožem ubio svoje žrtve, nazvao je najboljeg prijatelja Jordana Deeja kako bi se pozdravio, a zatim je poslao poruku sedmero svojih prijatelja o tome što je učinio te ih zamolio da nazovu 999. 

Policija je objavila kako im je Jed od ranije poznat no nisu željeli otkriti kakav ima dosje. Za trostrukim ubojicom koji je šokirao Veliku Britaniju gotovo dva dana tragalo je više od 100 policajaca. Njegovo tijelo u šumi su spazili prolaznici, a ubojica je odmah identificiran zbog tetovaža pauka i škorpiona na ramenu, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cronewsler 26.05.2015.

    najbolja presuda!

  • alfabetagama 26.05.2015.

    evo.. takvu kazno ne bi dobio da su mu sudili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare