To je to što me zanima!

'Trudim se ne plakati, jer moje krvave suze plaše druge ljude'

Brazilska tinejdžerica umjesto suza, plače krv. Kaže da se već naviknula, ali ljudi nisu. Liječnici su otkrili da ima proširene krvne žile koje pucaju pod visokim tlakom
Vidi originalni članak

Brazilski liječnici otkrili su zašto Deborah Oliveira dos Santos (17) lije krvave suze. Bila je 13 dana u bolnici u Sao Paulu, piše Globo. Podvrgnuli su je brojnim testovima, ali nisu otkrili ni jedan ozbiljan problem. Zaključili su da iam proširene krvne žile koje pucaju pod povišenim očnim tlakom. Postoji mogućnost da je njeno stanje uzrokovala neka trauma iz djetinjstva. Njezina obitelj tvrdi da je Deborah počela krvariti sa 14 godina nakon što ju je pretukla majka djece koju je čuvala. To je jedini incident koji je mogao uzrokovati poremećaj.

Dr. Antonio Carlos Lopes, koji je bio na čelu liječničkog tima oftalmologa, neurologa, psihologa i psihijatara, vrlo je optimističan. Postoji mogućnost da će morati piti lijekove do kraja života, ali nema opasnosti. Beta blokatori čuvaju srce, stabiliziraju krvni tlak i smanjuju opasnost od srčanog udara i aritmije.

- Trudim se da ne plačem. Već sam se naviknula na krv. Međutim, ide mi na živce jer se ne mogu izraziti. Čim sam nervozna i počnem plakati, izlazi krv. Neki se boje kada vide krv, a nekima se gadi. Drže se podalje od mene. Uglavnom sam sama. Najbolje se slažem s učiteljima - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • desilo se 30.07.2011.

    nemogu vjerovat kakvih sve čudaka ima na ovom svijetu

  • Nina75 20.07.2011.

    kad bi neko zaplakao pa vidim da mu curi krv iz ociju umjesto suza,prepala bi se,stvarno...ovo je cudo nevidjeno!

  • Prva Proleterska_1 15.07.2011.

    Ajde zaposli se ti u Međugorju, dat če ti odlićnu plaću i smeštaj. Lagan poso, samo ležiš ko madona i plaćeš dva puta na dan na predstavi u šatri. Još im samo to čudo fali !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare